Valborg

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Best friends forever ;)

Åhh, de är underbart väder här idag, helgen va lika fin den! Våren är verkligen på väg nu, de har blrjat komma knoppar på träden och gräset har ju blivit ill-grönt på rekordtid! Likey!

Play har fått tagit det lugnt den här helgen då jag hade kvällsfodring på lördagen och va helt osugen på att rida. Sen igår så spenderade vi dagen på Erikslund Shopping Center så då blev det en lätt skrittur bara. Resten av dagen tillbringade jag med Marris o Fredde!

Ikväll hoppas jag på lite party party, skulle va skoj att få lite fart och fläkt i livet just nu ;) Tänker dock inte gå och kolla på nån majbrasa som eldar upp allla små igelkottar :( Men men hoppas ni får en bra kväll!


Morgonfodring


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Pikus och Fame förra helgen :)

Halleloja! Fredag idag igen då och löning plus det, kan de bli bättre? :D Lite sugen på och hitta på nå skoj ikväll om nån annan är på, får se helt enkelt.

Förövrigt så är jag redan klar i stallet eftersom jag tog morgonfodringen idag istället för Jeannette som är bortrest med jobbet. Himla skönt det ska bli att åka hem direkt efter jobbet, får dock dåligt samvete för jag inte åker och borstar av benen på henne men hon får överleva! Hon är iallafall riden, skrittade ut med Petra och Chamir en sväng runt eklunda halv 8 i morse, tidigt ;)

Igår hopptränade vi för Stina i regnet.. Gick bråååå :) Play va lite seg i benen sens jag red i 1½ timme i paddocken dagen före, ooopsi (så går de om man inte sköter sig på dressyrtrimmningen ;)). Hoppade 5 och halven och en till linje.. Jag och Playsan hoppade lite högre på slutet, känns dock som hon knappt tog i min lilla Plutta. Ja hoppa kan hon iallafall :)


Tävling

Skulle va nått :D


Pay and Ride


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro "Dressyrhästen" ;)

Hihi, idag har jag anmält mig till Eklundas Pay and Ride som går av stapeln den 12 Maj! Ska rida LB:1 för den är typ de ända programet jag minns nånting av. När jag red i vårat dressyrlag för många år sen red vi LB:3 och LB:2, minns fan inte en ända sväng från nån av dem.. Ska dock fundera på om jag ska rida en eller två gånger, kanske blir LB:1 x 2. Eller om jag hittar nå annat skoj program :) Vettefan hur de här kommer gå med min "dressyrhäst" ;) Men ska bli kul iallafall, de är huvudaken. Kommer även komma upp en Pay & Jump under Maj som jag är sugen på också.

På tal om hoppning så är de träning för Stina emorrn, taagggggaaa!


Instagram


Nikon D5100 & Tamron 10-24mm SP 3.5-4.5 Di-II LD IF Irland from my point of view!

Har som alla de flesta andra hippa personer börjat använda mig av Instagram nu. Så om ni är sugna på att följa mig där så heter jag rebeccatengstrom där :) Lite vardagsbilder på djuren och annat som dyker upp då och då!


Rodeo


Nikon D5100 & Tamron 10-24mm SP 3.5-4.5 Di-II LD IF Jag o Marris i Howt, Irland.

Jag är så dålig på att uppdatera, men så får de va :P Har inte orkat lägga in bilderna från kameran sens förra helgen äns. Har vart helt slut när jag kommer hem från stallet så har spelat tv-spel med freddepedde och vart med Marris nästan varje kväll.

Igår va de dock långkväll i stallet som gällde, åkte till stallet sisådär 16.00 och kom hem 21.30. De va nämligen hoppträning som stod på schemat, alltid lika roligt! Play va rolig som fan o rida, helt jävla galen! Rodeobock typ hela tiden, men hon va sjukt fin i mellan hennes damp utbrott! Som en liten liten gummiboll helt enkelt :) Vi hoppade stuts som jag älskar, Play blir som värsta duracellkaninen! Hon verkligen sprang och letade efter hinder i hela paddocken, craaazzzy! Och justja sen hoppade vi grindar utan infångare, trodde Play skulle va tittig, men hon for över som ett spjut över i värsta  långa språnget flera meter innan kändes de som. Duktig galenpanna :)


Snö?!!


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Foto från tidigare i vinter

Ja som rubriken lyder så snöar de just nu.. Jävla aprilväder :( Var har våren tagit vägen egentligen? Man blir ju så himla trött och seg av detta vädret. Känner mig inte ett dugg sugen på att åka till stallet i detta skitvädret i eftermiddag :/ Tur att man har en sötispålle som håller en i gång så man inte bara slappar i soffan.


<3

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Mitt hjärta :)


Torsdag 22.02


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Haha, detta va typ den ända bilden jag fångade med min kamera på kryssningen.. Värt o släppa med skitn :P

Red dressyrlektion idag för Boel, gick mycket bra :) Play va supermjuk i munnen, duktig kikka! Emorrn blir det en skrittrunda så hon får sträcka på benen och inte bara stå o stelna till..

Annars får vi se vad helgen har att bjuda på! Bara beta av fredagen emorrn så kör vi :D


Birka Paradise


Canon IXUS 125 (tror jag ;P)

Hoppas ni alla hade en underbar och rolig påsk! Min var iallafall väldigt bra :) Skönt med all ledighet! Dock känner jag mig tröttare nu än innan jag tog "lov" :P

I måndags åkte jag, Fredrik, Rickard, Anna, Mamma och Pappa på kryssning till Åland för att fira Pappa som fyllde 60 år i igår. De va riktigt skoj, vi badade jacuzzi, solade, spelade enaramde banditen, söööp, handlade på taxfreen och massa mer! Det skvalpade på rätt fint där när vi kom ut på Östersjön efter lämnat Åland. Och de sitter fortfarande kvar i huvudet, känns fortfarande som att jag är på en gungande båt :P De försvinner väll snart hoppas jag, haha. Och förresten så är bilderna över tagna med pappas sproilans nya kamera, en Canon IXUS 16,1 mp som han fick av oss i födelsedags present :)

Påskafton

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Sötgummis som alltid vill blunda när hon ska vara med på bild ;)

Glad Påsk alla eller hur man säger! Ska strax ut till stallet och ta en sväng ute med Play. Sen blir det tidö för där är det födelsedags firande och påskmiddag! Ha en bra kväll alla :)



Ledig!!


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Fyfan vad skönt att vara ledig i 5 dagar nu, wihoo. Är verkligen välbehövligt känner jag! Egentligen skulle jag bara vart ledig tills på måndag, men eftersom min pappa fyller 60 år på tisdag så har vi bokat kryssning mån-tis. Ska bli så jävla roligt!! Sjukt länge sen man va på kryssning ju, plus att vi blir hela familjen som ska åka förutom lilla Sirren :( Morfar ska bo hemma hos oss på tidö och ta hand om honom.

Va ute på krögen igår och firade mig med mina polarr, roligt roligt! Sitter och väntar på pizzaexpress ska komma med bakis mat, hiih! Sen blir det stallet, ser ut som de blir ridhuset för vår del eftersom vädret är ju bara ren skit. Dalade ner lite snö innan, suck.


Aprilväder


Nikon D5100 & Tamron AF 90mm f/2.8 SP Di macro
Jaha då är man ett år äldre då sens igår, mitt liv har väll dock inte ändrats så dramatiskt sens dess ;) Blev en lugn måndag med uteritt med Sandra och tinne i skogen (kallt!!). Vi fick uppleva ett riktigt aprilväder under den turen må jag lova. De va allt från snö i luften till strålande solsken, lite specielt sådär men vi överlevde :P

När jag kom hem hade Fredrik städat mycket fint och lagat tacotaco, moooms. Sen hade även liten på sig ett vitt band med en stor rosett på runt halsen, dagen till ära ;) Haha den lilla sötnöten. Sen kom Maria över och vi kolla på BB och käka pannacotta, en bra kväll alltså :)

Denna kvällen kommer tillbringas i stallet då jag har kvällsfodring och dressyrlektion för Boel. Hoppas Play kommer vara fortsatt så mjuk o fin ikväll som hon vart de senaste veckorna!


Grattis till mig själv


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Fyfan idag fyller man 23 år, 3 år för mycket ;) Känns som jag nyss var 20?! Tiden går bara fortare och fortare, sjuuukt! Blir nog dock inte så mycket firande idag.. Men på torsdag tänke jag att mina underbara flickor och jag skulle ta en matbit ute och utgång på hattis kanske ;) Får tagga tills dess!