Vit design


Tänkte att jag skulle göra min design lite ljusare än den förra som såg lite för höstig ut! Nu är de ju trots allt snö på backen och kyligt i luften så då måste man ju uppgradera sig, bättre sent än aldrig ;)?

Tycker ni att bloggen blir för ljus? Eller är de bra? Måste se hur den ser ut på min mac när jag kommer hem, stor skillnad med färgerna på den, LED ♥ Skulle nog vilja knopa ihop en ny header som passar bättre i färgtemat till bakgrunden.. De får jag lägga på "att göra"-listan :)


Måndagen!


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Fina S och P från i söndags, mer bilder kommer :)

De va riktigt skönt att bara kunna åka hem direkt från jobbet igår, kvällarna blir så långa när man bara kan slappa och slippa ta ansvar! Men idag blir det stallet minsann! Hann till och med ta en promenad med Maria i kylan, friskt minnsagt ;)

Vettefan om jag ska rida, beror på om de finns nån i stallet som är sugen på en uteritt i kylan.. Inge kul o rida själv i mörkret ju! Tur att hästarna går ute så länge i hagarna så behöver man inte känna världens ångest för man inte rider. Dem går ut mellan 05-06 på morgonen och kommer in halv 5, alltså i princip 12h i stora hagar.. Så är de! Men iallafall, om jag inte rider så hinner jag aksnke förbi Spiltan och lämna tillbaka täcket om det nu inte skulle passa.


Hästledig

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Ikväll har jag vart hästledig, rätt skönt faktiskt när man i princip vart där hela tiden på senaste tiden :) Har tagit tag i att kolla igenom fotona från igår, så nu blir det nog lite redigering.. Lugn o skön måndagskväll alltså.
Förresten så införskaffade jag mig ett nytt stalltäcke till Play idag eftersom de ska bli sjukt kallt! Blev ett Bucas Celtic Stable Extra som innehåller 300g foder och 190g fleecefoder vad jag förstod?! Haha. Ska testa de emorrn på Playyan, för är inte säker på om de kommer passa. Hon har vanligtvis 140 men nu så var ju de såklart slut som de alltid är när jag ska ha nått :( Så tog 145 istället, tycker hon brukar drunka lite i dem, men vi får se! Hoppas hoppas! Annars får jag ta mig en nogare titt på JWs täcken men dem har väll också bara ojämna storlekar? :/ Får se hur de blir.


Helgen!


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Sofie och Plättan igår :)

Igår va vi ute på en promenad med Play och min kära kamera, Sofie och Plättan hängde med också i det härliga vädret.. De är bra för Playyan att få skritta lite efter träningen i lördags.. Mer om den nu!

Började med att jag inte fick tag på Stina så jag tänkte ähh jag åker väll dit och rider själv då, bättre än inget! Men så himla lustig nog så möter jag Stina i hennes bil precis innan jag svänger in på Köpings ridklubb så hon åkte och vände och höll en lektion för mig, schysst :)
Började jobba henne på marken, broms, framåtbjudning, öppna, sluta mm så hon skulle bli lösgjord för hon stretade imot lite och kändes smått stel.. Sen gick vi över till cavaletti och la till ett kryss efter bommarna som va cirka 3 språng bort.. Sen gjorde vi om cavalettin till studs, så först studs och sen 3 galoppsprång, sen hinder..
Vi tyckte play kunde vakna till lite mer så vi höjde hindrena och hon hoppade som en gud ♥ De bara small i underlaget när hon sköt ifrån, tom så en häst blev så rädd att den bockade iväg med sin ägare, ooops :P Slutade väll med att vi hoppade 110-120cm så de fick räcka!
Sen så hoppade jag även ett räcke imellan höjningarna med en regnbåge under, trodde Play skulle titta på den men icke! Hon har blivit så himla duktig :') Tycker de bara går bättre och bättre för varje träning i Köping.


Lördagen

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Skööönt med helg!!! Har vart en lång dag i stallet iallfall och hoppträning i Köping! Play går som en klocka just nu, så himla roligt.. Älskar min lilla rödhåriga märr :) Mer detaljer om träningen i ett annat inlägg.
Vet inte hur jag ska göra nästa vecka när ridhuset är avstängt pga de ska fixa underlaget i ridhuset.. Antingen rider jag ut hela veckan och håller igång henne eller så ger jag henne en vecka vila.. Tror det blir nått mittimellan kan jag tänka ig då jag får dåligt samvete att ställa av henne :P Får se helt enkelt.. Emorrn är Play iaf värd en uteritt medans de fortfarande är ljust ute ♥


Friday


Nikon D5100 & Tamron SP AF 90mm F/2.8 MACRO (1:1)
Kanske hinner fota nå nya bilder på Wille i helgen om Therese har tid.. Kan behövas lite nya bilder!

Ikväll ska jag upp till min kusin och äta mat coh tårta med resten av släkten, så blir helkväll på Tidö! Så hinner inte rida idag får ta och pyssla om henne ordentligt istället.. Måste fylla på 2 spån idag, hann inte igår för jag va så seg som vanligt, haha! 5 timmar i stallet blev de, red i ridhuset och trimmade henne ordentligt! Gjorde galopppombyten i varannat så hon skulle bli lösgjord, det gav resultat! Dock blev hon väldigt trött där på slutet, kan tänka mig att mjölksyran kickade in i benen.
Vi släppte även min kompis häst Tinne lös i ridhuset innan jag red.. Har lagt ut bilder på han förut, vit arab valack så himla fin ;) Han fick stutsa över ett litet hinder, så fin så! Somnade på soffan när jag kom hem vid kl 9 :P


Snö!


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Gullunge till hund alltså :)

Snart slutar man jobbet då blir det o masa sig till stallet för Erika kunde inte ta Play idag. Men gör mig inte så mycket, tänkte kanske trimma lite i ridhuset om de inte är upptaget!

Va till Hööks när jag körde pappi till tågstationen.. Köpte en brösta, magic brushes och 2 par boots.. Blev sånna boots i tyg, fälttävlansboots om jag ska va helt precis. Hoppas dem ska sitta på bättre i hagen så hon kommer in med alla på tassarna efter en dag i hagen :) Marinblåa var dem förresten!


Just nu!


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
Va bara tvungen!! Snön faller så himla fint här just nu, så drog ut Sirren som fick agera modell i snövädret :D Han är så himla söt min lilla ögonsten ♥



Hjärtis!

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro &  Nikkor 50mm f/1,8G
Ligger i sängen och ska knoppa nu i min kokong, ville bara lägga ut två fina nya bilder på min bebis ♥


Erika 22år!


Nikon D5100 & Tamron AF 90mm f/2.8 SP Di macro SOMMAR ♥
Idag fyller min kusin Erika 22 år, ovan är 2 bilder jag tog på henne och Gabbe som hon hade förut.. Nu har hon fått tillbaka sin lilla c-ponny som är triangelmärkt ;) Lite omställning att gå tillbaka till c-ponny igen, haha! Det är hon som rider Play på torsdagar numera! Hon är superduktig på att rida Playyan som kan bete sig som en pissmärr ibland när de inte är på hennes villkor! Hon har även haft Mazze i 2år innan hon fick Gabbe.. Han står dock som ridskolehäst nu på Hamre.. Han finns o läsa om på: http://hamreryttarna.blogg.se/

Igår när jag kom tilll stallet tänkte jag att de är bäst att jag tar in Play direkt så hon hinner äta i lugn och ro innan dressyrträningen.. Direkt när jag kom ut till hagen såg jag att hon bara hade 3 boots på sig.. Hon är fan expert på att tappa boots! När jag kom närmare så¨såg jag att de rann blod på hoven :( Tog in henne och konstatera broddtramp! De var bara ytligt som tur va, såg äckligt ut eftersom de va fullt med blod och sen en köttflik som man va tvungen o lyfta lite när jag gjorde rent. Spolade med bakteridödande som såklart svider lite.. La sen ett bandage med kompress under så de inte kommer in skit i de..
Jag gick in och kände på henne när lektionen började som jag skullle va med på.. Hon va pigg som fan och inte alls halt, helt oberörd! Så jag va med på lektionen, play va duktig men otroligt envis! Hon gav sig inte i första taget, men slutade iallafall posetivt med lösgjord häst..
Efter lektionen bandagera jag av hoven och spolader med koksalt och bakteridödande så de inte skulle finnas nå små grus där som kanske hade letat sig in.. Så drog jag på ett nytt bandage och silvertejpade så det ska hålla i hagen idag.. Tur att de inte är geggigt i hagen iallafall! Efter 5timmar i stallet så var man hemma ;)
Mamma skulle gå till apoteket idag och köpa lite påfyllning till mitt "stallapotek", kan behövas!


Otur

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Emmi & Jeannette
Stackars Jeannette (hon som har stallet) har ju verkligen otur nu alltså! Efter jul åkte hon på lunginflamation och bihåleinflamation, 2 veckor efter de fick hon chockbeskedet att hon va tvungen och ta bort hennes ena häst Ginny.. Och i måndags blev hennes andra häst Emmi halt, vet dock inte vad vetrinären sagt ännu. Men alltså ibland kan man ju undra vad man gjort för ont för att få så mycket otur!
Jag vet själv hur de är 2009 och 2010 var ett helvetes år för min del.. Ibland kan man ju bli så jävla trött på allt, eller hur? Hoppas att de inte är nå allvarligt med Emmi och alla slipper skadade hästar i stallet, känns som de alltid är nått!

Hmm mycket hästbilder på senaste tiden, ops :P


Helgen..


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Ny vecka igen, fan vad fort tiden går?!! Känns som man inte gjort nånting i helgen som va, bara slappade. Utvilad med nästan för mycket så man blir trött igen! Va iallafall kul i fredags när jag hade hoppträning och sen på kvällen firade min polares födelsedag med en sväng på krogen! Va ett tag sen man va nere och avnjöt lite drinkar :P

Pratade med Stina idag på facebook chatten (haha hon är så jävla rolig!).. Hon vill fortfarande att jag ska vara med på söndag o hoppa pay 'n jumpen i Köping. Men jag vet inte om jag vill så det kan bli så att antingen hoppar jag eller Stina henne, vi får se alltså.. Och då tänkte jag åka till Köping på lördag em med Play så hopptränar vi på kvällen.. Sen får hon stå kvar i Köping tills söndagen om de blir pay'n jump då, så slipper vi åka massa fram o tillbaka med henne.. Men först o främst får vi se vad de blir för väglag så jag änns tar mig dit :) Kan bli kul!


Min fina!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Två bilder från tidigare idag när vi tog en promenix med Playyan :)
Vi lyckades komma iväg igår till Köping iallafall :) Play skötte sig helt super, hon är verkligen i topptrim nu! Så himla roligt, man vill bara rida o rida.. Får se när jag kommer in i ridhuset nästa gång och kan trimma henne för dem ska börja lägga om underlaget imorgon.. Vettafan om de kommer vara klara tills lektionen på tisdag? Vi får väll se..
Förresten så tycker Stina att jag ska vara med på deras Pay 'n Jump i Köping i helgen, vågar man de? :P



Hästledig!


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro En bild jag blev lite nöjd med från förrförra helgen. Ute på promenix i de fina vädret :)

Försökte känna lite på vägunderlaget i morse, tyckte inte de va så halt direkt.. Men sen sa morsan attt hon tyckte de va sjukt halt och spårit i den lilla snön som kommit.. Jag kan bara suttit med foten på gasen?!! Märkte ingenting ;P
Vill så gärna åka emorrn, men frågan är om jag vågar ge mig ut med mitt tunga släp! Älskar vårat släp, verkligen men ibland hade de vart skönt med en lättare så man kunde åka när de va lite taskigt underlag också.. Ajja vi får se emorrn.. Åker iallafall ut dit tidigt emorrn och checkar läget hur de blir.. OM de inte blir nån träning så fixar jag allt på morgonen och åker o jobbar sen..

Idag är jag hästledig förresten, sjukt haha! Vad ska jag då hitta på?! Blir väll sitta hemma o glo, slappa helt enkelt.. Skönt de också! Nu under dan tänkte jag kanske försöka fota lilla Sixten om han ställer upp på de, han brukar tröttna ur efter nån sekund :P Får locka med frolic kanske, hihi!

HAHA!!
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/ridsport/article14234349.ab


18/1

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Porträtt bilder från stallet på sötis Hugo & Sophia!

Träningen igår gick verkligen superb, men fick inget gratis direkt! Men i slutet va hon sådär fin som man önskar hon alltid kunde va??! ;) Duktig häst! Efter lektionen kvällsfodrade jag och nattade hästarna..

På fredag ska jag och Sofie till Köping igen, rider mellan 10-11 så blir tidig uppstigning. Vi ska lasta hästarna 08.30, yay :P Vill mocka och göra allt innan vi åker så man slipper allt fix efteråt.. Jag som är så morgonpigg.... Dessutom har vi ingen "hästskötare" med oss, så blir spännande med två hästar och två pers som ska lasta ;)
Känns skönt att komma iväg lite iallafall för vårat ridhus hemma ska fixa underlaget på, de är inte nå vidare som de är nu.. Hoppas, hoppas att dem lyckas med de den här gången. Därför vet jag inte när man kommer in där igen och kan jobba Playis..

Sen på fredagskvällen blir det party hos Sandra, wiee. Va länge sen man va i farten nu ;) 23 års skiva, kan inte bli annat än roligt :D


JAAA!!

FYFAN VAD GÖTT!! Så jävla glad att Roffe kamma hem jerringpriset nu ikväll :D :D Helt sjukt att han vann med sån marginal, den största någonsin! Vilket stöd han fått av Sveriges ridsport värld! Jag tror varenda än har längtat efter den här stunden! Känns helt sjukt faktiskt.. Att för några år sen fanns knappt ridsporten i tv, och jag är trött på alla sammandrag från tävlingarna när de visar hockey och fotboll flera timmar på tv.. Men 2011 känns de som vi fått mer plats och iomed det här så kommer nog det här året bli ännu bättre! Och De många inte inser att Roffe kanske är våran ända chans till en OS medalj ♥
De tråkiga är att man ser många på nyhets sajter och på facebook komenterar massa med skit om ridsport och sånt.. Är så jävla trött på de!!! Att ridsporten kan få ta lite lite rampljus är ett jävla problem för dem.. Att dem inte tror att de är en sport änns.. Fyfan alltså! All jävla fotboll som går på tv hela tiden, då menar jag hela tiden!!! Då är dem nöjda va.. Medans vi får nöjja oss med en gång i veckan IBLAND nån timme eller så att få se sändningar från tävlingar.. Ridsporten är en av Sveriges största sporter, nog en av dem tufaste också. SÅDESÅ!


Porträtt


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Slutar snart jobbet, då blir de stallet på direkten! Ut i mörkret ba!

Träffade Therese idag, min kusin alltså.. Vi snacka om att jag måste komma och ta bilder på Wille nu igen för han växer så de knakar den lilla grabben :) NU får vi anpassa oss till ljuset så får bli av på en helg när man är ledig att ta de på förmiddan :) Längtar tills i sommar, då ska jag fan fota som ett as ;)


Stora Ekeby


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
Har inga nya bilder i kameran efter helgen så får bli lite från arkivet.. Hoppas på inspration när boken kommer :)

Igår hade jag morgonfosringen, upp i ottan för att fodra alla hästarna! Efter dem fått mat, fått täckena bytna, och blivit utsläppta så fixade jag alla andra sysslor som ingår i utfodringen.. Därefter fixade jag och Fredrik Play redo för att lastas.. Hon gick in snällt den här gången också, hon har blivit så duktig :) Sen for vi av till Stora Ekeby!

Play va väldigt mjuk igår, speciellt i galoppen! Trodde hon skulle vara mer taggad än hon va men hon skötte sig fint :) Först när vi var inne i ridhuset va vi där själva, så jävla gött.. Men slutade med att de va ca 8st där inne sen.. De värsta va att dem som va där inne va små ungar som inte kunde ridhusreglerna.. Höll på o krocka med nån liten ponny en gång, men de gick bra :P Kan tänka mig att Playis har lite träningsverk idag så hon ska bara skrittas idag, emorrn är de Boel träning igen, kul :)


Ingen hoppträning


Dålig kvalité på bilden, men ni får stå ut..
Blir iallafall ingen hoppning som de ser ut nu.. Stina kunde inte när jag kunde i helgen, och jag kunde inte när hon kunde. Så kan de va ibland! Så följer nog med Sofie till Stora Ekeby till deras ridhus och rider på söndag morgon. Jag har ändå morgonfodringen på söndag så det passar ju bra! Får försöka knåpa ihop nå hoppträning tills nästa helg iallafall om de inte blir innan de :)


Beställt!

Beställde den här boken nyss, hoppas på många bra tips och lite nytänkande. Kommer bli spännande! :D


Bilder från i söndags


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
Här är två styckna bilder sens i söndags, har typ inte orkat redigerat dem förens nu eftersom jag inte blev nå nöjd. Va så soligt att man knappt såg på displayen hur bilderna blev, så dem blev snäppet för ljusa.. Därför har jag haft svårt att få till färgerna. Men man lär sig av sina misstag, är de inte så?!

Förövrig är jag HÄSTLEDIG idag, helt otroligt haha! De är man ju typ aldrig!! Får dock typ alltid ångest när jag inte är där varje dag fast jag vet att hon blir omhändetagen.. Dum man är eller? Iallafall så är de Erika min kusin som ska ta hand om henne och rida idag.. Hon har sin ponny hemma som är triangel märkt, så hon va lite sugen på o rida "riktigt häst" som man kan jobba lite mer med. Play brukar alltid bli så fin o mjuk efter Erika ridigt henne.. Bra att nån annan får sitta på henne ibland som inte har samma svagheter som en själv i ridningen.
Ibland känner man att de skulle va skönt att ha en skötare en gång i veckan så man kunde få göra nått annat nån gång, men vette tusan. Glad att jag tillbringar 7 dagar i veckan åt min älsklingsbebis :)

Förresten! Visst känns bilderna lite väl för höstiga ut för att de ska vara Januari?!!

Två favoriter ♥


Ni känner nog igen dem :)


Sofie och Plättis!

 
Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
Ska ringa Stina och höra om hon vill ha träning för mig i helgen igen, hoppsuget ligger på nu ;) Om jag har tur så följer donnan här ovanför på bilderna med! Så himla kul att komma iväg och rida lite, älskar verkligen Köpings ridhus. Underlaget är toppen alltså, Play går alltid fint där! Haha justja! Stina har ju fårr för sig att jag ska vara med i deras div III lag i vår, men tackade nej direkt.. Jag har inte vart ute och tävlat på väldigt länge, vedne om de är min grej riktigt! Blir ju så himla nervös alltså, tycker mer om att hoppträna :P Men Stina fortsätter envisas sig om att jag ska va med den tokan :) Hon är så himla rolig!


Längtar...


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
..tills utesäsongen börjar! När man kan rida ute i solen, alla roliga hoppträningar nere på ridbanan. Dock går Play alltid bäst när hon är innomhus och inte kan "låsas" att hon är rädd för saker utenför paddocken. Men ändå, får hoppas på att vintern inte blir allt för lång iår :)

Igår var de -10c här, svinkallt juu! Känns som man vant sig vid att de vart varmt :P Första jobbdagen gick helt ok, hyffsat snabbt! Sen vare vidare till stallet där jag red barbacka i ridhuset! Tror inte Play har gått så bra sens 2009 eller 2010 innan hon drog på sig en allvarlig skada (minns ej vilket år de va!). Hon va helt otrolig atttt sitta på igår, vilket tempo! Sjukt mycket framåtbjudning, elastisk gummi snodds känsla i handenoch sjukt mjuk i löddrig i munnen. Hon gjorde sjukt fina galoppombyten så jag nästan höll på o trilla av :') Finaste finaste Play ♥

Ikväll är de dressyrlektion för Boel, hoppas på att hon ska sköta sig lika fint då!


Mac/PC


Nikon D60 & Tamron 10-24mm SP AF 3.5-4.5 Di-II LD IF
En bild från Island 2010 ♥ (saknar!!!!) och jag var sjukt blond :P

Nu när man har vart ledig och inte suttigt vid en PC utan bara ägnat datatiden framför min Mac så blir man så himla bortskämd! När jag sitter och redigerar bilderna i MacBooken så blir alal färgerna så starka på den skärmen eftersom de är LED.. Sen när jag sitter på en PC, som jag gör nu så ser jag att bilderna inte alls har samma "lyster". Vill ju att dem ska se bra ut på både Mac o PC.. Jobbigt dehära ;)


Glömsk..

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
Istället för att rida en sväng så gick jag och Fredrik ut på promenad med Play istället. Skönt att röra på sig när de var så svinigt kallt ute, varmare de än att sitta stilla på hästryggen.. Hade också tänkt att ta lite nya bilder på Play så hade med kameran. Men när jag satte på den så stod de "inget SD-kort insatt", såklart hade jag glömt det hemma i Macen :( Och hade inget reserv i kameraväskan heller. Alltså inga nya bilder idag heller, baaah! Ska göra ett nytt försök emorrn, bättre lycka då hoppas jag! Ha även lunchfodringen i hagen emorrn så ska försöka ta mig ut till stallet hyffsat tidigt på min sista lediga dag :(


Lördag!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G,
En bild på Liten från igår. Okej okej, mycket kattbilder nu :P Har lite brist på inspration!

Ska strax åka till stallet och ta hand om världens bästa :) Sen efter de så har jag jour i stallet, släppa in alla, byta täcken och fodra EM. Men innan de som sagt så ska jag ta en skritttur ut i kylan så hon får gå av sig lite från igår.. Va ju i Köping igår på markarbeteskurs för Stina! För det första så brukar Play kunna envisa sig om att inte gå in i transporten nån minut jämt när vi ska åka, men igår så traska hon rakt in, nästa över mig :D Hon tycker de är skoj och komma iväg o hoppa lite kan jag tro! När vi kom fram fick vi låna Grålles box för de va så himla kallt o göra i ordning henne utomhus.. Play verkade gilla lite ny miljö och var väldigt nyfiken! Lektionen gick bra, men jisses va pigg hon va?!! Bockade en massa och vägrade lyssna på mig att vi skulle ta det lilla lugna :P Roligt med sån hoppglädje hon har! En lyckad dag helt enkelt :)


Torsdag

Idag har jag tagit åt mig kvällsfodringen eftersom de va Jeannette som var uppskriven där från början, men tycker inte hon ska behöva göra det på en sånhär jobbig dag när hon ska ta bort sin egen häst.. Antar att de första stället man inte vill vara i är i stallet, eller?
Skrittade ut med Sandra och Tinne igår igen iallafall. Har lite beslutsångest vad jag ska göra ikväll, antingen rida igenom henne i ridhuset eller ta fram klippmaskinen och klippa henne inför emorrn.. Har noll lust att klippa henne, men skulle behövas eftersom Köpings ridhus är så varmt :/ På tal om Köping också så har jag ej fått tag i Stina ännu, hon brukar ha en tendens att tappa bort sin mobil ;P Men åker dit emorrn iallafall, så bäst man hämtar trallesporten ikväll för blir nog att vi får lasta kl 9 senast!

Ginny <3

Foton av F!

Canon 450D (tror jag?!), Canon 50mm 1,8
I brist på annat sä är de här två bilder som Fredrik, min käre pojkvän har fotat med sitt Canon 50mm 1,8 objektiv han fick av mig i julklapp :) Duktig Fredde! Men nu är de bara ett nytt kamerahus som behövs ;)
Idag var jag ute och skrittade barbacka på Playis med Sandra o Tinne, trevligt trevligt.. På fredag ska jag till Köping på markarbeteskurs för Stina.. Ska bli riktigt skoj att komma iväg igen.. Måste bara ringa henne så man vet en tid man ska vara där, kan va bra!

Sorg

Nikon D60  Arkivet: Ginny på sommarbetet 2010
Nackdelen med att ha djur att en dag så är det dax att skiljas från dem, ta beslutet om att ens vän ska få gå vidare.. Bevör mig för dem dagarna som kommer att komma i ens liv.. Förhoppningsvis inte på ett tag.. Men för våran "stallmamma" så är den dagen nu. Ginny som fått en senskada har stått inne på box i 2 månader nu men har bara blivit piggare i humöret dock utan förbättring på hältan blev idag utdömd :( Det kom som en chock för stackars Jeannette och alla oss andra också. Skadan kommer aldrig kunna läka så de finns bara en utväg.. Hon kommer att tas bort på torsdag, fatta hur fort allt kan svänga.. Från hopp till sorg. De va nog ingen som trodde de skulle sluta på detta sättet.. De finns inget sätt att trösta J som de är nu, och en dag står man där själv otröstbar.