En dag i solen

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Träffade på lilla Wile också, det va länge sen. Stackarn hade skrapat upp ansiktet men han såg glad ut ändå :) Busunge!
 
Igår skulle jag hjälpa Pappa att förbereda inför båtmässan i Västerås hamn så jag tog med mig Cissi för vi skulle åka till hästloppisen som dom hade i Enköping så fort vi var klara. Dock blev det ingen loppis för vi va tvugna att vara kvar i hamnen för det var så mycket folk nere på mässan. Vi bjöd på fika i vårat tält och folk var som galna haha :) Efter det åkte vi till stallet och tog en barbacka tur på våra små hästar, en härlig dag i solen minsann ♥

Näsudden Del 1

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Här kommer ett par blandadeå bilder från Näsudden Stuteri där vi var och tittade på morganhästar förra lördagen. Och ja jag kan ju säga att jag har hittat min nästa häst (haha, skulle aldrig ersätta Play men man kan ju drömma om att ha två), den lilla gula fölungen föll jag pladask för. Ska visa mer bilder på sötnosen i ett senare inlägg och även andra snyggingar såklart!

Japan Del 2

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro 
 
Här ser ni några av mina "papparazzi" foton som jag tog i Hamamatsuchō parken där en fotograf föreviga bilder på ett brudpar. Hade vart kul att se hur hans resultat blev, nyfiken som jag är!
 
 

Full fart hela helgen

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro På bilderna över ser ni Magnus på den bruna hästen Miro och Lollo på fina lilla gråa Cozy som vi va och tittade på idag.
 
Härlig helg som verkligen har inehållit mycket häst även fast jag inte kan rida min egen just nu. Tog massor med bilder igår på Näsuddens Stuteri som jag ska sortera och fixa. Kan ju säga att man blev helt förtrollad av alla fina små föl, åhhh vill ha en egen! Och idag har vi släppt ut Cazira och Play på gräs och dom såg så himla nöjda och glada ut det värmer i mattes hjärta. Sen drog i vidare och hämtade hö som vi sedan lassade upp på skullen och vem fan behöver ett gym när man kan va i stallet?!!
 
På eftermiddagen åkte vi och kollade på 120 och 130 hoppningarna på Stora Ekeby. Och såklart hade jag med kameran som ni kanske kan se, dock så ha ejag inte hunnit ladda batteriet så blev bara bilder från 120n. Nu är det bara att ladda om för ny vecka och i morgon ska jag röra på Play och se hur hon känns, håll tummarna!
 
Här hemma jublas det till VM-guld i hockeyn!!
 

Rocklunda Del 3

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Dax att gå och sova så man är pigg och glad för morgondagens äventyr.. Och på söndag kanske vi åker till Stora Ekeby som ska ha hopptävlingar. Känner på mig att den här helgen kommer gå fort ;) Och snart ska jag släppa ut min lilla sjukling i en större hage igen där det finns lite gräs, nån som kommer bli glad då!! ♥ Natti! 
 

Chamir och Matilda i kvällsolen

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Smakprov på fina Chamir och Matilda från igår. Vilket underbart ljus det var på kvällen!
 
Ännu en solig dag så skönt, önskar bara att allt annat kunde flyta på också.. Men det gör det väll aldrig?! :(
Men men det är som det är.. Nu till nått mer positivt,  jag, Cissi och Petra ska åka på Morganhästens dag imorgon på Näsuddens Stuteri som ligger nånstans i Skinskatteberg. Ska bli riktigt kul, och såklart kommer jag ta med mig min kamera och ta kort på superfina hästar och föl (ihhhh!). Skulle va kul att få ta kort på nån häst uppställd, vi får se vad jag lyckas med.
 
Och förresten så när jag kom hem till Tidö idag stog det två blommor och lite pengar och sen på kortet stod det "Grattis på namnsdagen önskar Mamma & Pappa". ♥

Japan Del 1

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Här kommer lite detaljbilder från ett tempel som ligger i Hamamatsuchō där vi bodde, kanske lite random att starta med men vafan.
 
Åh nu när man sätter sig ner och redigerar bilderna så önskar jag att jag kunde få åka tillbaka och slippa bekymmer och bara ha ännu mer semester, men vem vill inte de liksom? Japan va ett helt underbart land att semestra i och jag åker mer än gärna tillbaka och utforskar större delar av landet. Det jag gillade mest med landet är fridfullheten och respekten som man visar för människor, djur och natur. Det ligger inte skräp nånstans, det kändes nästan lite konstigt man är ju så van att se skräp ligga i buskar  och hit och dit, det fanns ju inte ens tuggummin som låg fastkletade i gatan. Och alla människor va så himla respektfulla och trevliga, när man gick in och ut på en restaurang så ropade hela personalen hej och hejdå. Första gången dom ropade efter oss så blev jag så rädd så jag hoppa i luften haha.
 
 

 
 
 

Rocklunda Elit Tävlingar Del 2

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Ovan är en bild på Kristina Warg från Rocklundas tävlingar som var den 5 maj.
 
Måndag igen då men det känns faktiskt helt ok för imorse kvittrade fåglarna för glatta livet så det kändes lite lättare att stiga upp. Härligt med vår :) För övrigt ska jag försöka få ut vetrinären till Play nu i veckan för hon ska bli vaccinerad så blir nog ganska lugnt med ridningen, men det kan va lite skönt också. Och på lördag funderar jag på att åka på Morganhäst dag ute i Skinskatteberg och fota lite fina hästar, riktigt kul!
 

Redigerar

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Sitter här hemma sent på söndags kvällen och försöker knopa ihop lite bilder i Photoshop från Japan så jag kan visa er, verkligen på tiden! Paul McCartney gör mig sällskap, lite nostalgi från tiden man var en Beatles maniac! Men men.. Bilden över är tagen mitt i Tokyo, fattar ni att det va lite deppigt att åka från ett helt land i full blom för att mellanlanda i Finland där det var snö (!!) och sedan landa i Stockholm där allt gräs var brunt och ruttet.. Va som att återvända till hösten igen, men nu är våren äntligen här :) Nu ska jag knopa vidare och sen sova, Gonatt!

 

Rocklunda Elit tävlingar

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Förra söndagen va jag och Cissi och kollade på hästhoppning på Rocklunda och jag hade såklart med mig kameran och knäppte några bilder. Bra träning om jag ska ta lite tävlingsbilder i Köping i sommar! Och fan vad pepp man blev när man såg alla duktiga ryttare och hästar såklart som tog sig över alla höga hinder. 
 
Justja ser ni att jag kan ha lite bredare bilder med nya designen?! Tummen upp!

Äntligen

 
... är min nya design uppe, hoppas ni gillar den :D (fortfarande krångel med att få headern bra på mobil/ipad, men hoppas kunna lösa det snart). Kommer bli bättre uppdatering här nu vill jag lova!


Hästfotografering

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8. Arkiv: Sept 2012
 
Tillbaka blick från en av förra årets Pay and Ride då jag klickade några bilder på systrarna Berg och deras ponniesar. Funderar på att ha nått liknande snart, kanske i samband med nästa dressyrtävling om jag inte ska vara med och rida själv. Annars kanske jag ordnar en till fototräff för Eklundas medlemmar lite senare om det finns intresse för det och om det finns tid över för det är ju en del redigering efteråt trots allt. Dock ska jag ha en liten fotografering med Karolin & Gullan/Paaris som jag tog kort på i vintras har vi bestämt, väntar bara på att det ska bli liiiite grönare ute :)


Vårstädning

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Ännu en bild från Koshikawa Korakuen Gardens.
 
Förhoppningsvis så blir det snart lite vårstädning här på bloggen med ny design, Fredrik håller på att hjälpa mig att koda om den och jag tror det kan bli riktigt bra :) Så fort den kommit upp så hoppas jag att jag får lite mer inspration att sätta mig att redigera mer bilder från Japan som jag kan visa er. Sen är jag också sugen på lite hästfotografering så fort träden slår ut och det dröjer nog inte så länge för jag har minsann sett alla dom små knopparna som kommit.