12 hästar fotograferade

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Ännu en helg med fotografering, kul! Denna gången befann jag mig ute på fina Skästa gård och tog kort på Rosanna Brobergs hästar som hon ska använda till hennes hemsida. Väldigt fina hästar och miljöer som ni ser, som gjort för höstfotografering! Just nu sitter jag och går igenom bilderna och redigerar en del, så jag hoppas att ni vill se mer bilder :)
 
Är ni också intresserade att bli fotograferade? Kontakta mig på [email protected] ang info + priser.
 

 
 
 
 
 
 
 

Autumn feelings

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
Har sökt runt på nätet efter bloggar/bilder för att få lite höstinspration som man verkligen kan behöva denna årstiden. Och det hjälpte faktiskt, så lyckades skrapa ihop dom här bilderna och la till lite mer höstkänsla i Photoshop för att få rätt feeling. Vad tycker ni, blev det bra eller är det för mycket? Tar även gärna emot tips på mer höstinspration :) Trevlig helg!

 
 
 
 
 
 
 

Höst

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Märks det att jag börjat gilla svart/vita foton?!
 
Usch hösten har verkligen stormat in och tagit med sig kylan, känns ju som det var förra veckan man gick i shorts och t-shirt. Jag måste ta och plocka fram min nya stalljacka som jag köpte i Ullared för fan vad jag frysit i stallet dom senaste dagarna. Längtar redan till våren! Det här kommer bli en lång höst/vinter..
 
 

Karolin och ponnysarna

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
Så nu har jag fixat och donat lite i Photoshop så här kommer lite fler bilder från i lördags, vad tycker ni om dom? Hoppas ni gillar dom!  Och ja, visst är Paaris och Gullan lika varandra detta kan nog bero på att dom är halvsyskon, häftigt va! Och när dom inte står framför kameran så tävlar och tränar Karolin dressyr. Tex kom hon och Gullan placerade i det Svenska  Ponny Derbyt i år, så duktiga!
 
 
 

Fotografering

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
Äntligen var det dax att få ta lite porträtt bilder igen, det var ett tag sens sist minst sagt! Denna gången var det Karolin och hennes fina ponniesar, Gullan och Paaris som var motivet. Har  inte hunnit redigera så många än så jag ska sätta tänderna i det ikväll så får ni se mer här om nån dag :) Här är en bild som jag tog på henne och Gullan i vintras:
 
 

 

 

1 år med D800

Ett år har passerat med min Nikon D800 och vad passar inte bättre än ett kollage med foton från det gågna året?
 
 

18 Sept

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Detaljbilder från i Söndags.
 
Var till läkaren igår då jag misstänkte att jag börjat få tillbaka min hörselgångs inflammation som jag hade förra året, och mycket riktigt fick jag bekräftat att den har kommit tillbaka.. Känns inte alls kul då jag vet att förra gången jag hade det var en av dom värsta veckorna i mitt liv, smärtan jag hade då är obeskrivlig. Hoppas dock att denna inflammationen inte kommer hinna blomma ut då jag kom in såpass tidigt och fick medicin, så håll tummarna nu. Just nu sitter jag med en stor tygtuss dränkt i alsol lösning i ena örat så ja jag kan ju inte påstå att jag hör så bra, haha fyfan./ Tablettknaprande Becca

Lollo & Cozy, Stora Ekeby

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Fina Lollo och Cozy från i Söndags, snyggaste ekipaget helt klart!
 

Stora Ekeby 15 Sept

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Ännu en superhelg har passerat och jag känner mig utvilad och lugn inombords, så himla skönt. Har spenderat största delen av tiden i stallet och bara pysslat med hästarna och även inrett mitt nya skåp till Ninja, äntligen ordning och reda. Sen lasttränade vi även Ninja i lördags och ja det gick ju mer en galant, duktiga fuxen!  Vi hann även med en tur till Stora Ekeby på Söndagen och kolla på 1.10 klassen som ni er bilder ifrån över.
 
Hoppade ni i 1.10 klassen kan ni mejla [email protected] om ni är intresserade av köpa bilder.
 
 

Fredag den 13:e

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8   Bild på bror och Anna från förrförra helgen ute på Tidö-Lindö. Har redan paxat att få vara bröllopsfotograf på deras bröllop nån gång i framtiden ;)
 
Fredagen den trettioende idag då, men jag fasar inte så värst! Idag ska jag bara ta en promenad med Play, Ninja ska vila idag och bara få smaska mat. Förutom transportträningen i helgen så tänkte jag ta det lite lugnt med henne och låta henne smälta alla intryck. Istället för miljöträning tänkte jag passa på att kapa manen och lodjurs toffsarna i öronen, dax att bli vuxen nu!
 
Och försövrigt tänkte jag försöka komma hem i skaplig tid från stallet för ikväll ska jag dricka vin med min fina vän som jag inte träffat på jättelänge, kul! Här är några bilder som jag tog på henne och hennes häst för ganska exakt 1 år sen med min Nikon D5100!
 
 

12 Sept

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Therese Nyman och Cahlua från Sundbyholm. Länge sen man va och kika på tävlingar nu, men tiden räcker knappt till med två små tottos där hemma i stallet :)
 
Går rätt bra på hästfronten nu.. Jag tycker det verkar som Play är bättre, vi har vart gått ut och gått nu två gånger och jag tycker att hon verkar ovanligt pigg. Min fina måste bli bra!
 
Och lillpyret har haft sadel på ryggen för första gången (bildlänk på sötnosen) ingen reaktion så det är skönt. Annars har vi mest vart ute och gått och tömkört lite så vi jobbar på! I helgen blir det nog lastträning, första steget mot att åka och löshoppa!
 
 

Slut på ledigheten

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Fredrik och Pellie myser ute i trädgården nere i Småland. Gud vad jag saknar att ha en vovve i mitt liv..
 
Tillbaka i Vässan igen sens i måndags och åter till verkligheten efter lite ledighet nere i härliga Småland. Sjävklart skönt att vara hemma igen hos djuren och så men det hade verkligen inte skadat att fått vart ledig några dagar till. Var riktigt skönt att bara få sitta på altan med ett korsord i handen och släppa allt som har med vardagen att göra för en stund (jag vet jag låter som en pensionär!). Får se vart det bär av nästa gång på semester, hoppas bara att det inte är allt för länge tills dess. Har man fått smaka på ledigheten så vill man ha mer!

Film

Min första film, glöm inte klicka i HD i kugghjulet.

Mini semester

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Fina fuxen! Tur att man har så bra familj och vänner som ställer upp och tar hand om djuren när man ska iväg ♥
 
Jag som jobbat hela sommaren ska äntligen få åka på en liten mini semester i morgon. Jag och Fredrik beger oss ner till Småland för att hälsa på hans mamma, det är verkligen på tiden då jag inte vart där på 1½ år.. Och på torsdag åker vi med Fredriks mamma till Ullared, wooohoo! Passar bra när man köpt ny häst som behöver täcken och prycklar, lär väll va på hästavdelningen hela dagen om jag känner mig själv rätt haha.
 
Vet inte om jag tar med mig datorn ner eller inte så vi får väll se hur pass bra uppdateringen kommer vara här.
 

En helg ute på Tidö

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Mitt söta kusinbarn Sigrid!
 
Ännu en helg som bara rusat förbi i full fart och nu är det måndag igen och jobb, uscha. Får trösta mig med att helgen tillbringades ute på Tidö med hela släkten, alltid lika roligt och mysigt!