Blåögd

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Här kommer några bilder på Felicias syster Frida som också var med på Pay and Riden på Charlie.. Visst har han häftiga ögon?! 
 
Redan fredag idag tycker veckan har rullat på rätt bra faktiskt, men ska såklart bli riktigt skönt med helg. Ska nog ner till paddocken och jobba lilla P emorrn så hon får svettas lite.. Hon har börjat fälla päls så ohyggligt, kommer säkert får raka henne om en månad så himla tråkigt.. Dem är ju så fina i sin vanliga päls, men inte mkt att göra åt saken.. Och justja på lördag är jag hästfri minsann, inte ofta man är de förutom när man är ute reser. Petra ska ta hand om henne för de är ju som sagt kalas för morsan imorrn :)



Blommor till födesedagsbarnet

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Idag fyller min kära mamma 60 år, inte illa pinkat de heller! Hon och pappa var iväg på spa idag i Skinnskatteberg, så jag passade på att köpa lite lommor och knåpa ihop till en fin bukett.. Den blev riktigt bra faktiskt, jag ställde den på bordet som en överraskning när hon kom hem, med en choklad ask och massa med skraplotter. Hon blev så glad så :) På lördag ska vi fira henne ordentligt ute på Tidö, känner på mig att de kan bli drag ;)


Felicia & River


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Efter Pay and Riden så tog jag också lite snabba oplanerade bilder på Felicia och Frida med deras ponnysar.. Ovan är Felicia och River, så fina :)
 
Gaah jag känner att jag är så himla sugen på att ta massa bilder nu, men jag vet inte på vad! Känner mig himla inne i foto just nu, kanske därför bra upppdatering på bloggen också, positivt! Och inte nog med de va jag och klämde på en Nikon D800 i helgen och blev totalt ner kär i den. MÅSTE HA! Synd att den kostar sisådär 23.000-24.000 för bara kamerahuset... Och jag fattar inte om man måste köpa helt nya objektiv pga att de är nått nytt format i kameran, eller om man kan behålla dem gamla?! Men men, ett stort vill ha stämpel på den!

 

Före & Efter Redigering


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Här är två före och efter bilder. Man kan se att jag ändrat mycket i ljuset  och färgerna, gillar färgstarkt! Sötis vovven är lilla Pim som är en jaktlabbe. När jag träffa henne så blir jag påmind om hur mysigt de är med hundar.. Saknar min lilla vovve såå mycket, kan inte fatta att de snart är 3 månader sen han försvann ur mitt liv :'( Finns i mitt hjärta föralltid ♥


Höstig luft

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Annat väder var de i Cypern.. Aldrig ett moln på himlen!
 
Brr vilken kall morgon! Man känner tydligt nu att hösten verkligen är nära nu. Usch deprimerande, gillar inte alls hösten.. Många brukar säga "jo men hösten är så mysig med sina fina färger", men de gör mig inte ett jäkla piss. Kan vi inte bara skippa hösten och vintern iår, vill ha vår och knoppar på träden igen! Tragiskt när man bor i Sverige som har typ dem längsta jäkla vintrarna, buhu :( Får gå i ide helt enkelt, men de ska väll va lugnt på ett tag iallafall!


Pay and Ride 27/8

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Två bilder från tidigare ikväll.
 
Idag var det Pay and Ride i Eklundas paddock som jag nämnde tidigare. Jag var där och klickade lite, dock va de väldigt svårt att få bra bilder för att solen va på väg ner och de blev konstigt ljus (allt blir ju typ gult) plus tråkiga skuggor som fastna på bild. Blev inte nöjd alls! Tyckte objektivet fokuserade galet jäkla segt också, inge roligt alls :( Så blev inte många bilder som går att visa tyvärr.. Men men, de kan ju bara bli bättre i framtiden hoppas jag. Men fina ekipage va de ju iallafall :)


Marris

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Två bilder från naken-shooten med Maria innan jag drog på semester..
 
Tur att man har en sån knasig vän som ställer upp på nakenbilder! Är sjukt sugen på att ta mer porträttbilder, dock tryter de ju med modeller att fota.. Man måste ju passa på medans de finns nån sommar kvar alls. Snart blir de bäcksvart innan man änns hinner hem på kvällarna, usch och fy!


Playsan

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Play i sin nya utstyrsel hon fick idag!
 
Vilket väder de har vart idag minsann, regn hela jäkla dan i princip! Man är ju inte van när man vart i ett molnfritt Cypern fötusan.. Men som sagt rätt skönt och va hemma ärligt talat. Skönt att komma hem till kissorna och totton.. Har redan hunnit tagit två ridturer på min röda tjej :) Hon har vart superpigg och lite busig, de är bra för då vet man att hon är hel ;) Längtar så in i bänken att få hoppa på na! Ska nog lägga fram nån bom som jag kan rulla över bara för att känna lite avstånd så man är redo när "debuten" kommer..
 
Emorrn får hon antingen vila eller ridas ut. Tänkte kanske åka ner och fota lite på Pay and Riden som Eklunda har imorgon, såvida de inte tänker ösa ner regn imorrn också..

 
 
 

Hemma igen!

Nikon D5100, Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro & Nikkor 50mm f/1,8G Två bilder från underbara cypern! Dyker väll upp lite mer bilder därifrån här framöver..
 
Imorse efter klockan 07.00 landade vi i sängarna här hemma efter en veckas semester i Cypern.. Det har vart helt underbart och skönt med semester! Men jäklar vilken kontrast mot Sverige, vi hade 40 grader i luften och 30 i havet (sjukt att de kan va varmare i vattnet där än luften här hemma!). Vi har inte gjort så mycket förutom slappat på stranden och käkat god mat ute på resturangerna på kvällen.. Och inte att förglömma, paraplydrinkarna! Sammanfattat en riktigt lyckad resa. Ända negartiva är att jag dragit hem nån slags rethosta som vägrar ge sig, så nu får man leva på thé så man inte tappar rösten.


Nu börjar semestern!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Ovan är en sneekpeek från i förrgår, riktigt nice ljus alltså! Älskar verkligen färgerna.
 
Förmodligen min sista post på en vecka nu, för nu ärre semester som gäller va :) Upp och packa emorrn och sen med flygbussen till Arlanda för sen vidare mot fina fina Cypern! Känns helt overkligt att vi ska dit, är så länge sen man va på solsemester ju. Men men, hoppas ni får de bra här hemma och självklart blir de väll bra väder när en annan drar från landet.. Jajja! Kommer sakna mina små kissof och min fina fina Play, men jag vet att dem är i bra händer. Nej gonatt nu och ses om en vecka :)

 

Sommarkväll

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Det blev en liten fotorunda igår igen iallafall, och tammetusan så blev vi nöjde med bilderna! Och vädret va ju inte sämre de heller, himlen visade verkligen sin bästa sida.. Helt vindstilla, varmt och solnedgång, inte mycket som slår de :) Är riktigt sugen på att åka ut till Björnön idag igen och bara sitta och njuta av sommaren (man får ju passa på, jag menar den här sommarn har ju bara vart skit rent utsagt!), men vi får se hur de blir med de.
 
Annars så blir det stallet som vanligt efter jobbet och rida min fina.. Sen blir det nog fotografering med Sofie & Plättannana ♥


Ännu mera naket!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Ovan är en bild från naked shoot no.2 med Maria i lördags på Johannisbergs strand, hoppas ni gillar den för de gör jag ;) (den kan se lite grådaskig ut på Pc, Mac is the shieet!) Dock när jag ser bilderna såhär i efterhand ångrar jag mig att jag inte ställde mig rakt över henne och tog en bild, men men de går inte och va efterklok här inte! Men då vet jag de till nästa gång.. Om jag har tur så kanske Maria vill ut ikväll och posera, måste bara komma på nån ny plats att va på..
 
Annars så glider allt på, men snart så blir det semester igen :D Så från och med fredag kommer det nog kanske bli lite dålig uppdatering här för då befinner jag mig på varmare breddgrader!!


Amsterdam del 2

Nikon D5100, Nikkor 50mm f/1,8G & Tamron AF SP 10-24/3,5-4,5 Di II LD IF till Nikon AF
 
Här kommer lite blandade bilder från Amsterdam och såklart det klassiska holländska väderkvarnarna.. Ska bli spännande och se va man kan få för bilder i Cypern, lär ju bli härliga färger iallafall mot det här regn och rusket vi har här hemma!
 
Annars så har jag äntligen börjat trava på Playsan, så himla roligt! Fräsch och fin känns hon, så nu är de bara att kö på. Kan knappt vänta tills jag ska börja hoppa igen om nån månad, längtar!! Känner på mig att de kommer bli en del rodeo som de brukar bli när jag haft en paus fårn hoppningen.. Men de är ju bara kul att se att hon blir så glad att få göra de hon älskar :)


Glad tjej!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Bilderna har ju inget med inlägget att göra men vafan ;)
 
Måndag igen, lite depp på de men jag är fan glad :) Vetrinären va ute idag och gav mig klartecken på att forsätta sätta igång Play. Dock tyckte han ju att de är lite skumt, men de är ju Play vi pratar om hon har ju bara mystiska åkommor. Som sagt jag är super glá!! Låt turen vända nu tack ♥ Och så ska börja trava nu i veckan, iiiiih :D
 
Dock va de ju inte lika roligt när Sverige rev ut sig ur laghoppningen idag.. Men nya tag till individuella nu då!


Mitt allt

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Min fina fina rödtott som man ibland inte blir riktigt klok på, bara en massa konstigheter för sig.. Men förhoppningsvis kommer vetrinären emorrn om jag har tur och kikar på henne.. Håller fingrar och tår att de inte ska va nått allvarligt ♥


Lördag


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G  Fredik och hans Canon EOS 450D och Canon 50mm f1,8 (som jag köpte till honom i julklapp ;))
 
Halloj! Vad skönt det har vart med Lördag eller hur? Dock blev de som planerat upp tidigt för att bege oss till stallet och måla boxen.. Tog väll sisådär 4 timmar, pjuuuh och då hade jag ändå hjälp av Fredrik.. Men fint blev de iallafall :)
 
Ännu tråkigare va när jag kände på Plays ben och såg att hon fått en till knöl vid framknät, så vetrinären kommer ut nästa vecka och kollar på henne.. Om vi har otur blir det Strömsholm klinik för röntgen och ultraljud :( ORKAR INTE MER SKIT NU!!! Hoppas, hoppas att de inte ska va nått allvarligt.

 
 
 
 
 
 

Lugn fredag

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G  En till bild på Maria från i tisdags.. Den lilla flicksnärtan är just nu i Berlin med Vera, lite avis är man ju, men själv ska man ju till Cypern om 2 veckor. Som jag längtar!
 
Haft en trevlig fredag med gott sällskap av Lollo och Sandra ikväll och ett glas vin till de, inte helt fel :) Men nu är man trött som den pensionär som man blivit den senaste tiden (tyvärr, haha). Men de kanske lika bra de för de är verkligen dax att knoppa i sängen så man kommer upp emorrn.. För du vet ni ska jag upp tidigt och åka och måla Plays box, rooooligt va?! Fyfan hatar att måla, men men får väll stå ut inte nått världsligt problem direkt :P Annars blir det en lugn helg, riktigt skönt känner att jag skulle behöva sova ut! Vi får se hur de blir med de, gonattsi!


Bubblor

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Hihi när jag var på ÖB häromdagen så köpte jag med mig såpbubblor hem, lite nostalgi över de va?! Kommer ihåg när man va liten när man sprang ute hela dagen och blåste bubblor, tänk vad bra man hade de! Iallafall så var jag ju självklart tvungen att få med dem på några foton också så då fick Anna ställe upp att modella med dem ;) Tror hon och Fredrik (som blåste bubblorna) va helt indränkta i såpa efter alla bilder! Men kul va de iallafall :D Redigerade två styckna lite snabbt för att slänga upp här så de blir lite livat på bloggen.


O så lite naket!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Igår när jag kom hem från stallet så kikade Maria över och vi bestämde oss för att åka ut till Björnön och ta lite nakenbilder hahaah! Dock så blev de lite i senaste lagret då solen redan hade gått ner så ljuset var inte de bästa.. Lite bilder blev de iallafall, men fytusan va jag fick dra upp ljuset i Camera Raw för när jag la in bilderna på datan så blir dom så mycket mörkare än vad dem ser ut på kameran, störande! Iallafall så var de väldigt skoj och vi ska göra om de och göra bättre.. Man kan säga att de här va en test-shoot ;) Då får vi nog ge oss ut lite tidigare så man hinner ta lite mer bilder! Har andra snyggare bilder men jag tror inte dom är så lämpliga att lägga upp här :P hah!