Snart helg!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Här kommer tre styckna bilder på min kusin Therese och hennes lille gulle Wille som jag tog på Midsommarafton. De va inte många bilder som Wille kollade in i kameran på, han va fullt upptagen med allt annat än att bli fotad! Busy man!
 
Annars så tar jag snart helg riktigt skönt men känns som jag kommer ha fullt upp ändå.. På lördag så är det grillparty i stallet, ska bli så himla roligt! Dagen efter så är det städdag i stallet då alla väggar ska högtryckstvättas, alla fönster ska putsas med mera! Jag och Fredrik skurade Plays box igår så behöver bara ta ut allt spån tills dess.. Men förutom allt städande så måste jag åka till stallet varje morgon och ge Play hennes medecin.. Så kommer nog att ha en del och göra ändå!
 
Trevlig helg hörni!

 
 

iPig

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Haha, Fredrik och jag har blivit med gris! :D Alltså en iPig, den är så himla söt så va tvungen att ta lite bilder på den. Kan verkligen rekommendera denna skapelsen, sjukt bra ljud i den också vill jag lova! Blir att inviga den på stallfesten tänkte jag.. Grymt bra att de finns batteri i den så man inte behöver ha den inkopplad hela tiden. Värd varendaste krona som ni kanske ser på bilderna, nöjd kille!


När tar oturen slut?!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Min fina tjej som va lite piggare idag, love you!
 
Asså jag fattar inte hur mycket otur man kan ha egentligen? Igår när jag kom ut till stallet så kunde Play knappt gå, hennes juver och baksidan av låren va svullna som fan..  Sen kändes hon även stum i bakbenen. Va bara att ringa ut jour vetrinären på en gång, billigt och bra men vad gör man inte (4e gången på den här månaden jag fått tagit ut vet).. Hon tyckte att de såg väldigt konstigt ut, men efter ett samtal med min vetrinär jag har ut i vanliga fall när man inte behöver ta ut jouren tyckte han att symptomen visade på infektion i lymfkötlarna.. Så hon fick smärtstillande direkt in i blodet och sen tog hon ett blodprov också.. Så nu ger jag henne smärtstillande och sprutar pencilin i hennes hals (jag är skit spruträdd så de är lite jobbigt att trycka in en 5 cm lång kanyl rakt in i skruttan :( Detta är dock 3 gången hon går på pencilin medans jag haft henne så inget nytt).
 
Verkar som medicinen funkar iallafall för hon såg bättre ut idag, plus at jag fick reda på blodprovs resultatet som visade att hon har en infektion i kroppen.. Så nu är de bara köra på med medicinen så ska hon bli bra här om några dagar.. Min lilla otursfågel ♥
 
Igår när jag såg Play så blev de för mycket, tårarna kom som på beställning, orkar inte mer nu... Snälla låt alla skador/sjukdommar ta slut nu?!



Anna

Nikon D5100, Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro, & Nikkor 50mm f/1,8G 
 
Måste bara slänga upp dem här bilderna som jag tog på Anna i lördags, hoppas att hon gillar dem annars får jag väll stryk för att jag la upp de ;) Världens bästa och snyggaste svägerska vill jag lova ♥


Midsommar

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G 
 
Hej på er! Första dagen på jobbet efter långledigheten är avverkad och de är strax dax att knoppa i sängen igen. Fyfan vad gla jag är att dehär skitvädret som vart idag inte kom på Midsommar! Vi hade förvånadsvärt bra väder här, riktigt härligt..
 
Iallafall så firade vi Midsommaraftonen hos min faster som planerat, blev en massa kort tagna som jag sitter och pillar lite med redan, kuuul :) Efter vi gått hem (cirka 100m) så kikade jag på min brorsas och hans kompisars femkamp som började sisådär kl 01, haha!
 
Lördagen blev dock mer fartfylld måste jag säga! Den bestog mest av gin, kareoke, crocket och mygg! Gött som fan om man hade skippat de sistnämda. Tyvärr så kom regnet sent där på kvällen när man va på topp och spelade crocket. Men ikke hindrade de oss, vi sprang in och satte på oss regnkläder och stövlar, skoj :D Dock fick vi avsluta pga att man inte såg fållorna längre i mörkret. Men gott och gott en riktigt härlig Midsommarhelg. Nu ser jag fram emot Amsterdam den 19 juli, woop!
 
Ps. Idag är de föresten 14 år sen Sixten föddes ♥ Synd att han inte hann fyla år lill skrutten. Saknar han så... Förevigt.


Långhelg!

Nikon D5100 & Tamron SP AF 90mm F/2.8 MACRO (1:1), Nikkor 50mm f/1,8G  Härligt att kunna använda sitt macro objektiv lite mer igen när dem här små insekterna tittat fram :)
 
Midsommar imorgon då, ska bli skoj! Synd bara att de bra vädret kom en dag för tidigt, buhu.. Men men, ska iallafall tillbringa midsommarhelgen ute på Tidö-Lindö hos min faster med släkten och lite tyskar, haha. Sen kommer brorsan ha fest hemma hos oss så de varvar kanske där imellan då de är gångavstånd. Kameran åker med och jag hoppas på att de ialalfall är uppbehåll från regn så man kan ta lite nya pics på mina kusins barn :)

Hästarna kommer börja gå på bete emorrn också,. Alltså gå ute på natten och komma in en stund på dagen för att vila upp sig lite. Hoppas Playsan tänker sköta sig och inte skada sig nå mer.. Hade nämligen vetrinären ute till henne igår igen, och nu får de fan va bra med.. Efter helgen ska jag börja sitta på henne, hinner inte dem här dagarna plus att de är bra att hon får vänja in sig på att gå ute natt också. Så är de med de!

Jajja, hoppas ni får en underbart härlig helg alla!
 
Bjuder på llite bilder från Midsommar 2010
 


Tidö-Lindö

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G & Tamron AF SP 10-24/3,5-4,5 Di II LD IF till Nikon AF Stämningsfullt ute på Tidö
 
Halloj! Bildena ovan är tagna i lördags när vi blev bjudna till min faster på "kvällsdrink", riktigt härligt att sitta och njuta när de var så fint och vindstilla på sjön.. Dock varade de ju inte länga kan jag påstå, för de första så hittade myggorna oss direkt och va helt jäkla hopplösa.. Så fort de inte blåser så blir de tusentals som surrar runt en, skit tråkigt när man vill sitta ute och inte inne men men.. Vi hann iallafall inte flytta oss inomhus innan de blev ett jävla liv från båtbryggorna (pappa och mina farbror har en båtfirma tillsammans här ute på Tidö där dem bor).. Det visade sig att de va ett pat båttjuvar som försökte sno en båt för 400.000:- mitt på ljusa dan.. Dock fick min farbror syn på dem då blev de rädda och drog, men försökte också köra över honom. Polisen fick tag på dem efter dem dragit iallafall, och de visade sig att han som körde va full som en kastrull, trevligt trevligt.. Händer ju fan mer skit på landet änn i stan ;)
 
Och sen måste jag bara berätta att jag och Marris va ner på stan och bokade sommarens resa till Amsterdam, woooho är så taggad! 19-25 juli är vi där, äntligen nått att se fram emot!! Längtar så in i bänken :)


Jag lever


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Rokad och Bellman myser mellan stängslena, puss puss!

Dålig uppdatering här, tidne bara rullar på så snabbt så man hinner ju inte med allt liksom! Helgen gick rätt fort den också.. Va iväg till Erikslund Shopping Center båda dagarna med Mami och shoppade loss ordentligt, de va skoj!! Köpte 4 par skor, hihih.. Fast ett par va ett par gummistövlar till stallet (smart som jag är går jag ut i gympadojjor o hämtar hästarna, inget smart drag när man får vatten upp till knäna typ), sen blev de en del kläder.. Gött med lite nya pryklar till resan i sommar också som vi förmodligen bokar nu i veckan, taggaaa!!!!

Förutom de så har jag haft utsläpp i stallet på söndag morgonen när de seriöst pissade ner från himmlen.. Blev helt genomblöt rakt igenom kläderna, funfun! Efter midsommar helgen har jag tänkt att jag ska börja sätta igång Play och se om hon känns hel, kanske börjar gå lite promenader i veckan också. Hoppas, hoppas att hon är hel alltså, jag orkar fan inte mer skit nu.. Dock känner jag mig inte alls ridsugen, men jag vill bara att hon ska bli bra mitt lilla hjärtegull.


 


Saknaden

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Vet inte riktigt vad jag ska säga men, vår familj går igenom en riktigt jobbig tid nu. Sorgen hänger i luften hela tiden, de är verkligen skit svårt att bearbeta detta.. Vår lilla bebis finns ju inte längre.. Känns så sjukt att änns skriva så för han kommer alltid finnas kvar för oss, vi kommer aldrig glömma honom. Aldrig.

Känns som världen har rasat, men allt runt omkring fortsätter som vanligt.. Tiden bara rullar på, vardagen fortsätter vare sig man vill eller inte.. Jag har gråtigt mig till psykisk utmattning och jag kan inte sova på nätterna utan mardrömmar. Vill bara spola tillbaka tiden och få tillbaka min saknade vän ♥

Tur att man har underbara vänner som stöttar och kan få en på andra tankar, ni är bäst!!


Du finns kvar i mitt hjärta

Sista bilden på min älskade vän.

Min värld har gått i kras, allt känns så tomt.. De är redan över 1 dygn sen du somnade in brevid mig, jag fattar inte.. De är så tyst utan dig.. Vet inte vart jag ska ta vägen, du har ju alltid funnits där och nu är du bara borta.. De är så sjukt. Tårarna tar aldrig slut. Vi älskar dig för evigt hjärtat ♥


Blött!


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro En bild från Pay and Riden förra måndagen.

Gu vilket tråkigt väder det blev i helgen! Jag som hade tänkt att fota lite, den ideén gick ju genast i kras. Blev inte en endaste bild tagen, va väll tur de annars hade väll kameran pajjat..

Dock blev en annan genomsur eftersom vi hade såklart planerat en städ och fix dag i hagarna. Vädret växlade så in i bomben, ena stunden haglade och ibland sken solen men de gick bra ändå.. Vi fixade trasig tråd och stolpade in nya delen av sommarhagen. Blev riktigt fint faktiskt och roligt att så många var med och hjälpte till, bästaste och underbaraste stallkompisarna! Så nu är hagen iallafall redo så imorgon kommer vi släppa dem i 2 timmar så dme får vänja sig vid gräset (dem är även handbetade sens länge). Hoppas, hoppas att de inte regnar då för de är alltid kul att ta kort när vi släpper dem :) Dock hoppas jag inte på för mycket spring eftersom Play håller på och "läker", men jag kan nog inte hålla henne ifårn gräset ;)


1 Juni

Tamron SP AF 90mm F/2.8 MACRO (1:1)
Helg, äntligen! Ska bli riktigt skönt, har faktiskt tänk att gå ut och klicka lite bilder med kameran. Kanske testa min nya reflexskärm som jag hämta ut nu i veckan. Skoj som fään :) Kankse blir att fota lite på Pay and Jumpen emorrn också (som jag så gärna hade velat va med på om Play hade vart fräsh, buhu). Vi får se vad de blir för bilder, wie!

För övrigt så blir de väll stallet för hela slanten, kan ju dock ej rida på Play.. Eller jag får inte, hon har en inflamation i ena benet som hon förmodligen fått av ett sticksår ovanför ena framknät. Oturen vi har, men dekänns rätt lugnt.. Så länge de inte handlar om senor och leder så är jag nöjd, detta ska inte förhindra oss nått i framtiden. Jag tyckr redan svullnaden ser lite bättre ut, och de är ju super (trots Play tokratar medicinen, så vi får bråka om de varje gång hon ska ha den :P). Men men, nog om de, nu är de dax att sova!