You spin me right round!


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro/ Nikkor 50mm f/1,8G Vår, vår, vår, vårvårvårvåråvåvåårårå! :) Fler bilder som jag tog förra helgen i stallet.

Det gick super med Playyan på Equirehab igår, dem tyckte att hon börjar bli fin i kroppen.. Känns så skönt att höra! Ett plus att Play skötte sig exemplariskt denna gången också.  Lastningen gick super och på kliniken så va hon lugn och fin. Hon fick gå ett riktigt tufft pass igår med högre vatten. Förutom de gick hon på snabbare än förra gången och i uppförsbacke (dem kan höja och sänka bandet som de vill). Passet motsvarade ungefär 3 timmars träning, hårt ;) Köpte även med mig 2 säckar till av Hippolyt Müslin för att hon va så duktig (;)), stolt mamma till Playyan, hihi.

Och föresten.. ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN fredag, wiiie. Fan va skönt de ska bli med heeelg. Ljuvligt! Har dock ett dilemma bara. Maria vill att vi ska fira mig och hennes födelsedagar med en utgång på Lördagen.. Har hoppträning kl 11 på morgonen dan efter, vill verkligen inte säga ifrån, fan.. Men egentligen fyller man ju bara en gång på året (men de är ju dunder kul o hoppa play när hon är så busglad som hon va sist). Beslutsångest.

Förresten, älskar den här hemsidan på fredagar, hihi! Kika in vettja: http://isitfriday.org/

Va tvungen o lägga upp denna i större format, älskar verkligen färgen på blomman :)



Torsdag


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Hästskötarn ^ hihi.
Ikväll bär det av till Equirehab i Kvicksund igen med Playyan :) Bada står på schemat även idag! Idag så hänger min privata hästskötare Sofie med och hjälper mig ;) Bästa!

Annars händer det inte så mycket.. Snart helg igen förfan! Ännu en gång, fan vad fort tiden går!

Börjar bli jäkligt sugen på att ta en shopping-tripp till Stockholm med mamma.. Behöver verkligen nya kläder och accessoarer. Man har samma trasor på sig jämt och ständigt ;)


Regn


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Hej på er :) Träningen gick super för Boel igår! Play va verkligen avslappnad och fin, riktigt roligt. Min lilla stjärna :) ♥

Idag blir det att skritta ut om regnet ger sig? Visst är de bra att de regnar så att gräset och allt växlighet frodas.. Men vafan de får ju inte regna när jag ska rida? ;)

Åhh är så jäkla sugen på att gå ut i helgen (som vanligt!)!! Hoppas att de blir nån utgång iallafall, dock vet jag att Maria har de där förbaskade högskoleprovet.. Och på söndag har jag ju hoppträning, att de aldrig ska gå ihop..


Paulette


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Lite bilder jag knäppte på Plätt i helgen :)

Sitter och klurar lite på vad man ska önska sig i födelsedagspresent, de börjar närma sig.. Bäst att komma på nått, annars blir m,an väll utan ;) Dock allt som jag vill ha är ju dyrt, kamera, bil (;)), objektiv. De ända jag har kommit på som inte ligger i dem pengarna är ett läppstift från Make Up Store :P Kan dock inte bestämma mig för vilken jag gillar mest? Den här eller denna? Besultsångest ;)

Ikväll rider jag dressyrlektion för Boel, ska bli riktigt skoj att visa upp Play nu när hon är så fin! Bara för de så är hon väll stel som en pinne ikväll ;)







Nu är de vår på riktigt!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Nu är fan våren här på riktigt, har både sett tussilago och i stallet kryllar det av blåsippor. Underbart helt enkelt :) Tycker inte att de borde komma nå bakslag nu alltså.

Idag har till och med Play gått naken i hagen och de uppskattades vill jag lova. Skönt att vädra pälsen i vårvinden :)
Hon va nog även rätt varm efter hoppträningen i morse.. Hon va sjukt fin att rida som hon vart den senaste veckan. Vi red dit den långa vägen så dem fick röra på sig ordentligt innan.. Sen på lektionen hoppade vi en kontrollbana, det gick jätte bra.. Dock va Play helt överlycklig för att vi hoppade ute första gången så hon flög i luften i princip framför varje hinder och efter. Höll på o bli avskjussad ordentligt några gånger men jag höll mig kvar. Underbart att se glädjen i henne ♥


Play på spa


Foto från iPhone
Igår bar det av till Equirehab! Play va superduper duktig och traska raka vägen in i transporten när vi lastade, stolt mamma jag blev :)Resan dit gick också bra såklart, sen lastade vi ut henne och gick ner med henne till lokalen.

Vi började med att spola rent alla tassarna på henne ordentligt och sätta på henne en blöja så hon inte skulle bajja på vattenbandet ;D haha! Eftersom att Play aldrig gått på vattenband förut fick hon börja med de torrabandet, så vi skulle se hur hon reagera.. Hon va superduktig o gick raka vägen in på bandet utan o tveka! Skötte sig också exemplariskt när vi satte igång bandet, hon skritta på och såg lite fundersam ut :P Inte så konstigt..

Sen gick hon där kanske 15 min tills vi bytte till de blöta bandet som glänste lite, men de gick bra.. Efter ett tag så höjde han vatten nivån suksesivt och lät henne gå där, sen minskade man i samma takt.. Och de sista man gjorde att dra upp hastigheten lite så hon fick sträcka ut musklerna ordentligt..

Så himla stolt över min häst som skötte sig mer än exemplariskt :) Han som hjälpte oss verkade gilla Play som fan, så de va skoj..

Efter badningen fick hon ställa sig på vibben (vibrerande platta), de skull tydligen minska hennes träningsvärk som säkert börjat komma idag redan. Och över vibben hade dem ett solarium så hon fick sola medans.. Medans hon gjorde de så satt vi en massagestol och kolla på..

Efter de så betalade vi och lastade henne, hon gick raka vägen in då också, världens bästa :) Plays öron va typ spikat fråmot förmesta dels under hela tiden vi va där, man såg att hon tyckte de va roligt :D Det blev en riktig lyxdag för henne, både träning och spa. Ska tillbaka dit nästa vecka också och göra samma sak med na.

Monika kollade ju också såklart på Play om hon hade blivit bättre i kroppen. Och de hade hon, hon tyckte hon började bli som vanligt igen :DDD Såklart har hon lite kvar, men de går skapligt åt rätt håll och de är huvudsaken. Blev så himla glad :)

Här är två videoklipp
. Den vänstar är från när hon går första stegen på det blöta bandet, kolla hur öronen spelar. Lite tveksam ;) Det högre är när det börjar bli lite jobbigare :)



Sen köpte jag också även med mig en säck av det nya fodret som hon ska börja äta från och med idag.. Ska börja med att vänja in henne med små doser av de.. Sen så ska jag öka på Glucogarden också :) Nån som känner igen St. Hippolyt?




23.00

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Halloj! Som sagt så blir det en väldigt tidig morgon emorrn så nu ligger jag i sängen, lir nog dock ett avsnitt av Game of Thrones innan man knoppar..

Hämtade Maria på stationen idag efter hon kommit hem från flygbussen, va väldigt skoj att träffa na igen.. Efter de hängde hon med till min lya så käkade vi tacos och hon berättade om hennes resa.. Man blev ju inte direkt mindre ressugen!! Åhh!

Frisörn emorrn då på eftermiddagen, har fortfarande inte bestämt mig helt hur jag ska färga.. Men de ska nog bli bra iallafall ;) Natti på er!


Onsdag


Nikon D5100 & Tamron AF SP 10-24/3,5-4,5 Di II LD IF till Nikon AF Jag och Maria uppe bland bergen i Irland :)
Snart slutar jag och då bär de av till stallet för att rida ut med Sandra och Tinne i det härliga vädret! Ska verkligen bli skönt alltså :) Ska nog plocka fram transport skydd och lite så tills emorrn och sen får jag inte glömma skriva på hennes tavla att hon inte ska bli utsläppt, viktigt viktigt ;)

Åhh idag kommer Maria hem från sin visit i Indonesien, ska bli spännande och se alla bilder och höra alla tokhistorier! Wiie :) Pratar nästan med henne varje dag känns de som annars, så har känts lite konstigt nu när hon vart borta!


20 Mars


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Min kusins tottohäst i hagen :)
Idag ringde jag tillbaka till Equirehab och jag ska vara där med Play kl 09.00, en tidig morgon med andra ord. Ska nämligen fixa mat och mocka o allt där till innan vi åker dit för på eftermiddagen ska jag klippa mig i stan. Så då måste allt va klappat o klart.. Ska iallafall bli skoj och se hur Play reagerar på att gå i vatten, och hoppas hoppas att Monika tycker hon blivit bättre.

Ikväll blir det långpass i stallet då jag har fodringen. Blir nog att rida i ridhuset då jag brukar vara själv kvar i stallet den tidig.. Ser fram emot det faktiskt för Play va superduper fin igår när jag red nere i padocken trots stormen som pågick! Nästan så man blir sugen på att va med på nån Pay and Ride nu när hon är så mjuk i kroppen ;) Och jag som inte gillar dressyrtävlingar.. Haha.


Equirehab


Nikon D60 En härlig bild från Midsommardagen 2010. Längtar till varmare tider ♥

Ringde till Equirehab i Kvicksund idag för att berätta lite hur de går med Plays EMS. Tycker inte jag märker några direkta skillnader på dem här 2-3 veckorna som gått. Sen är de så jäkla svårt att se på henne också, jag som ser henne varje dag. Man ser ju inte dem små förändringarna då.. Men jag åker nog in med Play till dem så får Monika min equiterapuet som jobbar där se om hon ser nå skillnad sens hon va ute och klämde på henne. Och då ska jag nog passa på att låta Play ta ett vattenbad på deras skrittband :) Lite träning för Playyan, de kan hon behöva lilla hjärtat!


Ny vecka


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Liten knäppis ute på promenix! Vi vande in Sookie med sele och koppel i lördags och hon fick sig en promenad ute på loftgången :D Va ju tvungen att ta lite kort på sötnöten, hon ser ut som en liten kattunge nästan. Nästa gång ska hon få gå ut på gräset, måste bara hinna medans de är ljust ute!

Ännu en helg är förbi och en ny vecka är här.. Har inte vart nåt vidare väder kan man ju säga! Blåsigt och dystert, men de är som vanligt.

Helgen har iallafall vart bra. I lördags hade jag lunch fodringen i hagen så var i stallet efter 12 och kom inte hem förens halv 5 kanske. Mysigt med flera timmar i stallet, speciellt när tottohästen uppförde sig exemplariskt under ridturen! Guu va fin hon va och rida, happppy :D

På söndagen skulle vi egentligen ha hoppträning för Stina, men den blev tyvärr inställd. Jag som hade längtat så :( Får se framemot nästa söndag och hoppas att den blir genomförd!

Istället för hoppträning åkte jag och Fredrik med till morfar i Norberg och firade hans födelsedag, trevligt trevligt :D Spelade in filmen dem har när jag provrider Play på fredriks iPhone.. Lite roligt att se hur man red henne första gången för snart 9år sen ;) Fick också med en snutt av när jag rider på Hamre ridskola för sisådär 13 år sen kanske. Hade min dåvarande drömhäst Skuggan, gu va jag gillade henne. Skulle va skoj o veta om hon fortfarande lever eller vart hon hamnat. Har testat googlat förut, dock utan resultat :(

Här är en till mongo-bild på Liten, han är allt bra charmig ;)




Helg


Nikon D5100 & Tamron AF 90mm f/2.8 SP Di macro Sofia och Hugo :)
Snart så slutar jag och tar helg :D Raka vägen hem och slappa i soffan blir de. Hoppas vädret piggar upp sig lite till helgen bara, annars är allt frid och fröjd!


Hästledig

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Erika och Fame som bara ville njuta av solen, hihih.
Emorrn så är jag faktiskt hästledig, kors i taket! Min snälla kusin som ville rida Playyan lite. Man tackar ju inte nej till att va lite ledig på en fredag när man är 24/7 i stallet jämt annars. Känns alltid dock sjukt skumt varje gång man vart hästledig och kör förbi vägen som går mot stallet.. Får lite dåligt samvete att jag inte kommer träffa Play emorrn, men jag vet att hon är i goda händer :) Erika rider henne riktigt bra och jag vet att hon blir bra ompysslad. Går nog ingen nöd på henne, jag som är fjompig ;)


Sommar


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Bilder på Anna sens i somras, får inte använda hela bilden för henne ;) Saknar sommaren så enormt en sån här dyster och molnig torsdag!!

Redan fredag emorrn, wihhoo! Är så jäkla sugen på att gå ut på kvällen men de verkar inte som om nån annan delar den tanken -.-. Får väll sitta hemma och dricka vin med mig själv i värsta fall. Tragisk eller hur? :P :( På lördagen lär det bli lugnt iallafall för ska hoppträna kl 11.00 på Söndag. Tagga!!

På tal om hår, som syns en del på på bilderna över så bokade jag klippning och färgnings tid på torsdag nästa vecka. Så får börja kika runt lite på bilder hur man vill ha det :)


Onsdag


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G En till bild på Liten från helgen, tokkissen ;)
Måste bara få säga att fyfan vad fin Play är att rida just nu, en riktig fröjd! Otroligt mjuk i munnen och lyssnar jättefint på gas o broms. Hon är riktigt rolig att jobba med just nu. Ser fram emot hoppträningen på söndag :D Och om vädret fortsätter va så här fint så kan vi nog hoppa utomhus! Då vet jag en häst som kommer va piggelin ;)

För övrigt i livet så har min bästaste vän dragit till Indonesien i måndags för o hälsa på sin syster som jobbar där. Saknar henne redan faktiskt.. Och är ju sjukt avis på henne också, jag som har sån reseabstinens just nu -.- Tänkte jag ska börja kika lite på resa tills i sommar. Vill ha nått att se framemot!!


Nytt


Fixade en ny header igår, va så förbannat trött på min förra.. Har dock haft dåligt med idéer till en ny.. Så skrapade ihop en lite simpel igår.. Får se om den bara blir tillfällig ifall jag hittar på nått bättre ;)

Den här gjorde jag för ett tag sen, men vettefan om jag gillar den -.- Vad tycker ni?



Smakprov!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Här ovan är ett litet smakprov från när vi va ute med ena tokkatten på promenix i hans koppel! Visst får man lite sommar-feeling av det gröna gräset? :D

Är hemma och mellanlandat från stallet, ska tillbaka dit om nån halvtimme eller så och kvällsfodra havremopparna.. Senare ikväll blir de BB-live och chill, ska nog knåpa vidare med lite bilder också :D Wiiee!


Yes!!


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Lilla godingen Wille :D
Mycket nöjd efter Loreens vinst igår!! Innan mellon började va jag helt säker på att hon skulle vinna, men fan när dem där jury-rösterna började räknas upp så blev jag fan orolig! Trodde inte Danny skulle ligga så hack i häl! Men de löste ju sig till slut så jag är glá :)

Idag blir det en riktig stalldag minsann! Har både intaget och kvällen, lite segt på en söndag när man vill ligga hemma och dega. Men men ;)


Lördag

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Några kort på lillbebben från förra helg ♥
Hallo! :) Sitter här hemma och njuter av helg minsann, ska dock ut till stallet strax och ta hand om toto! Ska väll försöka mig ut på en hyffsad lång uteritt, tycker dock vädret kunde vara lite bättre?! Vill ha soool! Ikväll blir det melodifestivalen och lite vin kanske! Ha en fin lördag :D


Markarbete


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Play och jag på en hoppträning i höstas.
Halloj! Torsdag idag då och snart fredag igen, wooohooo! Låt helgen komma!

Den här dagen kommer dock bli lång! Jag ska träna för Stina 19.30, de kommer bli markarbete nu till en början när vi har träningarna på hemma plan. Detta är eftersom jag är typ den ända som hopptränat under vintern, så de andra behöver väll en mjukstart. De är nog bra för min och Plays del nu när hon ska bränna bort fett ;) Känner mig inte ett dugg taggad nu faktiskt, de är nog bara för att jag vet att jag kommer komma hem jävligt sent idag -.-. Men de blir säkert roligt när jag väl sitter på hästen.


Vimmel


Hihi jag och Maria fastnade på en vimmelbild i fredags! Hittade denna på vlt hemsida PLUS att vi var med i pappers upplagan också !! Kändis numera ;)


Måndag


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Stallmissen!
Snart slutar man jobbet för idag och då blir det såklart stallet direkt efter. Ska rida ut på en långritt skulle jag tro, hoppas solen håller i sig och värmer oss :)

Hoppas också att min kräsna lilla tottohäst tänker va snäll mot sin matte idag och äta upp sin kur som hon måste ha i sig.. Hon har iallafall inte vart snäll tidigare dagar då de har slutat med att hon spottat allt kladd över mig. Roligt när man åkt lång väg och köpt dyr special foder till sin häst... ;)


Ut i solen!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G En bild från i torsdags när jag fotade lill-wille en snabbis ;D
Underbart väder ute! Ska börja dra mig mot stallet och rida ut en långis med Sandra :D Kameran åker med som vanligt så får se om de blir nå nya bilder, hihih! Och emorrn har jag morgonfodringen i stallet så lär bli en tidig start på dagen. Trevlig bakis-lördag ;)


2012 hitills!


Och bättre lär de bli :D




Friday, I'm in love!

Nikon D6100 & Tamron 10-24mm SP 3.5-4.5 Di-II LD IF Jag och Maria i en pub på Irland ♥
Hallloja! Visst är det skönt med fredag igen?! Veckorna går ju bara fortare och fortare för tusan :) Gör mig då inget!

Min fredag kommer förmodligen spenderas ute på krogen! Har vart riktigt party sugen nu när de vart så fint väder i flera dagar ju. Måste bara försöka byta en fodring i stallet så ska de nog gå felfritt.

På tal om stallet, igår var jag iväg till Equirehab Spa & Training i kvicksund och köpte Glucogard till Playsan. Hon kommer äta den i cirka 2 månader, och tydligen ska jag märka skillnad redan om 14 dar. Kommer ha kontakt med dem under denna process. Dem va verkligen ubertrevliga där och bad mig ringa dem och hålla dem uppdaterade hur de går, sånt gillar jag! Sen kommer även Monika komma och kolla på henne om cirka 2 månader också. Skulle även vilja åka dit med Play så hon får gå i vattenbad, skulle nog göra henne bra.

Ha en trevlig fredag i solen :D