Länkad?!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Hej hej, kul att så många hittat till min lilla blogg här :) Vet dock inte hur? Har inte sätt att jag är länkad nånstanns eller så, är jag blind eller är de bara en tillfällighet att alla tittar in? Jajja!

Idag när jag kom till stallet så va Plays knä svullet (förmodligen de som känts konstigt?!). Så Anders kommer emorrn kl 11.00 och undersöker henne.. De går bra nu... Gonatt!


Resultat Pay and Ride


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Sötaste och goaste stallkissen får stå som bild till detta inlägget tills jag lagt in bilderna från igår till datan :)

Igår var de ju som sagt Pay and Ride, det gick rätt bra. Två godkända rundor = två rosetter, wiiie haha! Fick cirka 55% på första och 59% på andra rundan, duktig heeest! Dock så hållde hon på o trillskas som fan på framridningen, ville ej gå fram för skänkeln. Tycker hon har vart så de senaste dagarna :/ Känns som de är nått som tar emot. Så jag ska åka till kvicksund Equirehab förmodligen på torsdag så får Monica equiterapueten kolla igen om henne.. Jag har lärt mig att lite på min känsla om att de kan va nått på tok fasten folk tycker jag är knäpp.. Så vi får väll se om hon hittar nått..

Tänk att man alltid ska behöva gå bekymrad?!
Värmebölja

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
Redan Söndag kväll igen, fyfan den här helgen har gått fortare än fortast! Känns som man har tillbringat mycket av tiden i stallet. Så himla underbart att vara där när de är så här galet fint väder (om man bortser från alla flygfän då!!).

Har ridigt båda dagarna nu i helgen trots värmen, gäller att passa på! Idag schamponerade jag Play också från topp till tå och hon blev så himla fin alltså :) Lägligt när vi ska va med på Pay and Riden som är i morgon också ju! Känns som den kommer gå åt helvete, men jaja vi är med för att ha kul och träna :) Kommer iallafall ha en ren häst med lackade tossingar ;) Lycka till till oss emorrn, det kan vi behöva haha!


Hoho


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Snart helg, wihooo! Dock så blir de kanske lite jobb i morgon när firman ska vara med på Skärgårdsdagarna inne i centrum.. Inge kul när de är sånt hä'r härligt väder juu! Men men..

Annars vettefan vad som händer ikväll faktiskt, kan tänka mig att de blir lugnt. Lördag kväll är de iallafall Eurovision final som gäller, heja Sverige :D

Anmälde mig till Pay and Riden på måndag också, ska rida LB:1 x2. De får gå som de går.. Har inte tränat nån ting på de faktiskt. Lär inte hinna göra det i helgen heller eftersom jag är helldre med på hoppträningen, de är ju min och Plays grej ;)

Trevlig sommarhelg!Underbar dag!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Här är en bild som blev tagen i måndags när jag och Fredrik va ute på promenad med katterna.. Haha, liten har blivit modig och skuttar runt rätt fint nu alltså! Sookie ligger mest ner och rullar runt i gräset och "betar", knaskisse! Dock får hon lite roliga utfall, i lördags när jag va ute med henne själv försökte hon klättra upp i ett träd och fånga en pippifågel, tokiiii!

Nog om de, idag har de underbara vädret forsatt.. Passade på att gå en liten tur med Play för hand.. Stannade ute där de va sjuuukt mycket gräs och lät henne beta. Undertiden la jag mig och sola brevid henne, riktigt mysigt! Hon stog så snällt brevid och tugga i sig, underbaraste sällskapet. När vi kom tillbaka ryktade jag henne ordentligt och passa på att frisera manen ordentligt. Härlig dag minst sagt!Less


Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G
Underbart väder, solen gassar på man får ju nästan chock efter de råa vädret som vart! Fredrik tyckte att jag hade fått lite färg i ansiktet, man kan ju alltid hoppas ;)

För övrigt går dagarna snabb som fan, redan tisdag! Dock har jag FORTFARANDE INTE fått nått samtal av vetrinären.. Nu har jag ringt och stött på dem 4 ggr och lämnat telefon nummer. Igår när jag ringde och tjata på dem sa dem att hon hade försökt ringt i fredags tydligen?!! Men idioten har ju ringt på fel nummer, klart som fan man inte svarar då.. Nä asså om dem inte ringer idag blir jag fly förbannad!!! (troligtvis är jag redan de). Ska fan sätta ut en tistel till dem i tidningen eller nått, såhär får de bara inte gå till.. Vill ju bara få medecin till världens bästa Sixten så han kan må bättre ♥ Är de så mycket begärt?!


Tungt

s
Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Länge sen man va in och skrev nånting här.. Har varken känt för att skriva nått eller haft tid känns de som..

Förra veckan kändes jäkligt tung, orolig för Sixten till och börja med som tydlingen fått förstorat hjärta.. Fortfarande inte fått nått svar vad han ska få för medicin från vetrinären och nu har de faktiskt gått över en vecka. Tycker jag är förjävla dåligt faktiskt, man betalar väll inte bara för en undersökning och sen får man inget svar på vad man ska göra för att hjälpa han att må bättre. Nej fy..

Sen har inte Play känns helt 100.. I söndags på hoppträningen kändes hon skitloj, seg liksom.. Och närfan är Play seg på en hoppträning, då är de nå tok de vet jag.. Så nu har jag bara skrittat och låtigt henne stått sens dess. Tänkte kankse känna på henne lite idag. Om jag har tur känns hon som vanligt igen, tror att de va vaccinet som spökat runt i kroppen..

Bättre tider nu tack!!


Orolig


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro ♥♥♥♥♥♥♥

Idag ska jag in med Sixten-baby till vetrinären.. Han håller på och blåser upp luft ur lungorna, går inte att förklara riktigt. Är orolig att de ska va nått allvarligt, är rädd för vad de kommer att säga. :( Han är ju trots allt 14 år om en månad typ, dock så glömmer man bort det hela tiden.. Eller ja vägrar inse att äns finast bebis faktiskt blir gammal och inte lever hur länge som hellst, fast man vill...♥
Konstigt beteende?!

Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Orolig för min skrutta!

Play betedde sig jätte skumt igår, vet inte om de har nått med att hon blev vaccinerad i måndags. Jeannette hitta henne längst bort i hagen genom sur i svett.. Verkar som hon har sprungit runt eller nått för hon har sår på kronranden också. Inne i stallet var hon skit konstig också.. Men på slutet när jag var där började jag känna igen henne igen, dock lite höjd temp hade hon. Jag bad Jeannette tempa henne i morse och då hade hon gått ner till sin normala. Får hålla ett extra öga på henne helt enkelt.. Kan fortfarande inte släppa att hon betedde sig så konstigt i hagen igår, inte likt den Play jag känner alls.. Men huvusaken är att hon är bättre ♥Duracellkanin!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G Två bilder från i helgen, hör väll inte till texten så mycket ;)

Halloja! Ännu en helg är förbi och snart är de redan tisdag, tiden rullar iväg! Underbart väder har de också vart, lika så underbar har helgen vart!

Igår va vi iväg flera stycna från stallet med våra hästar till Köping och vart med på markarbeteskurs för Stina. Play va som en duracellkanin på droger hahah! Piggelin min fina häst! Efter lektionen satt vi i solen och fikam grymt trevligt :) De ska vi göra om snart igen.

På lördag är de Pay and Ride för min och Plays del, då blir de att snida om till dressyr-lugnet som kanske kan bli svårt o hitta, men vi ska försöka! Känns som de kommer gå åt helvete, men är med för att ha kul (men vore ju inte fel o bli gokänd också ;)). Jag hade ju tänkt att jag skulle rida igenom programet för Boel emorrn på dressyrträning, men så blev de ikke.. För fick ta ut vetrinären idag för att vaccinera hästinfluensa och botolism. Sen blev hon raspad och slipad i munnen utan att bli pleggad, stolt mamma ♥ Ja men slutsatsen är ju iallafall att jag måste ta de lugnt i cirka 3 dagar med henne eftersom vaccinet. Jajja de får gå som de går på lördag ;)


På Söndag


Nikon D5100 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Jag och Miss P!

Hej hej :) Ska snart till stallet och skritta ut på min underbara rödhåriga tant! Finns ju inget mysigare när de är sånthär underbart väder ju! Bävar inför snöstormen dem lovat ska komma emorrn, bläää!!

För övrigt är jag jäkla taggad tills på söndag, då ska jag och flera andra från Eklunda åka till Köping på markarbetes kurs. Taggar för fullt, ska bli så himla roligt att komma iväg dit igen. Nu när man kan vara ute i paddocken har man slappat till och inte åkt iväg nått. Men nu så!