Hej Vinter

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Äntligen så har det börja frysa på lite och snön dalar sakta ner från skyn. Hoppas, hoppas att det kan hålla sig kallt ute och att de snöar ännu mer, är så himla trött på slask, regn och rå luft! Så nu får det gärna bli vinter :) Ser fram emot fina kalla helgdagar med pudersnö och kristaller i trädena och då ska banne mig kameran fram ♥


Tisdag

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G  Förlåt för tråkiga bilder, men man får ta det man har i mörka tider -.-
 
Äntligen är jag helt frisk i öronen och det känns underbart! Dock håller jag på att bli förkyld såklart, men hoppas att det inte blir värre.. Har varken råd eller tid att bli sjuk igen!
 
Annars så händer det inte mycket, allt rullar på som vanligt, jobbet, stallet, äta och sova. Längtar redan till helgen, då ska Amanda få sätta klorna i mitt hår så det kanske blir nåt av det. Har googlat runt lite på bilder hur jag ska färga de, men jag vet inte hittar inget roligt :\ Får leta vidare..

 

Jag lever igen..

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Äntligen, äntligen verkar det som att öroninflammationen börjat ge sig och tack gode gud för de.. Fyfan vad man mått piss den här veckan, tror aldrig jag haft så ont nån gång när jag vart sjuk.. Ibland ville man nästan ta livet av sig (klart man inte skulle göra det, men de va sjukt olidligt) eller trycka i sig alla smärtstillande tabletterna på en gång :( Näää du öroninflammation vill jag aldrig ha nå mer, fyyyfan!
 
I och med att jag vart sjuk så har jag inte vart i stallet sens i måndags så snälla Sofie har tagit hand om Play och ridigt henne, guld värt! Men ikväll ska jag dit och mocka och pussa på henne, dock väntar jag nog tills att rida till i morgon då mitt ena öra är fortfarande dubbelt så stort och krånglar fortafarande. Plus att jag inte hör nått på det heller, halvdöv det är härligt!


Öroninflammation

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G  Två bilder till från igår :)
 
Jaha ja som rubriken lyder så var det öroninflammation man har åkt på.. Fått örondroppar plus starkare smärtstillande tabletter så de är gött men fan det trycker på i öronen :( Glad att jag inte har feber iallafall det hade vart värre... Och som tur är så red Sofie Playsan idag och ska göra emorrn också, det sista jag vill göra nu är at skumpa runt med mina onda öron..Men men tur att man inte är sjuk så ofta *ta i trä*.

 

En bild från igår

Nikon D800 & Tamron 70-200mm f/2.8  Visst har hon blivit rätt fin i kroppen? :)
 
Rakade min lilla pärla i förra veckan och jädrans vad vit hon blev den här gången, knappt så man kan fatta att hon är röd på sommaren.. Antar att hon försöker förbereda sig för att snön kommer så hon kan kamoflera sig i när jag ska hämta henne från hagen ;) Tur att hon fortfarande är röd på vissa ställen då, haha. Men men.. Jag red ut båda dagarna i helgen, så jäkla skönt att kunna göra de när de är ljust för en gångs skull. Och jag kan ju minst sagt säga att Play va rätt het på gröten båda dagarna, fick mig några bocksprång men höll mig kvar som tur är :)
 
Annars då så mår jag inte sådär jätte bra direkt.. Undrar om jag har fått öroninflamation eller nått annat skit för de känns typ som öronen ska sprängas när som hellst plus att jag haft lock i dom i en vecka nu :( Börjar bli liiite jobbigt.. Har iallafall fått en tid på vårdcentralen senare idag, och jag längtar bara tills jag kan åka dit så jag kan bli av med skiten så fort som möjligt :( Hoppas ni har en bättre måndag än mig!!


 

Lördag

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G  Lollo och Cozy igen
 
Äntligen helg och man kan få vistas i stallet medans de är ljust. Ska passa på att rida ut hela helgen eftersom de inte blir mycket av de annars i veckorna när mörkret hänger över oss.. Annars vet jag inte riktigt vad som händer förutom stallet och alla mina fodringar där.. Kanske blir bio ikväll får se, och ja då blir det Breaking Dawn såklart. Känns lite vemodigt att de är sista filmen, dock så vet jag ju hur den slutar eftersom jag plöjt igenom böckerna som förövrigt är bättre än filmerna då fattar ni hur bra dom är :) Trevlig lördag på er!


I am Nikon

Hittade den här videon på Florian Schulz youtube kanal, ni måste se den! "About a year ago I received an intriguing email from Nikon Tokyo asking me if I would have the time to participate in a special project. Little idea did I have that a few months later I would have the honor to be the first photographer to shoot the new Nikon D600 in the field. From the beginning it was clear to me that I wanted to create a powerful video along with the images and asked my brother Salomon Schulz, who specializes in film-making, to be part of the team to create the official Nikon D600 Movie."
 
Jajja slå på Play knappen och ändra kvalitén till 1080p så får ni se underbara vyer :)
 
UPDATE! Ni måste kolla den här också, behind the scenes: http://www.youtube.com/watch?v=9Kp5xp2mP-8&feature=player_embedded#!


Bokat!

Lånade bilder.
 
Kom på att jag måste ju skriva att jag och Fredrik har bokat resa till Tokyo 2 veckor i April dagen efter min födelsedag! De ni!! Det har vart ett av mina dröm resemål ett tag nu så ska bli sjukt skoj att få komma dit och se vad de har att erbjuda..
 
Jag lär ju ha kameran i högsta hugg! Kruxet är bara att jag skulle behöva köpa ett nytt vidvinkel objektiv, eller ja jag måste..
 
Ge mig April!


 

Tidö-Lindö

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G  Ännu en bild på fina Sigrid!
 
Hejpa! Här går tiden fort minsann, redan fredag i morgon. Jajja annars så bor jag och Fredrik ute på Tidö-Lindö nu med kissorna hemma hos mamma och pappa. Dom åkte utomlands igår morse så nu tar vi hand om huset i en vecka, sköönt.. Sparar bensin som fan, gång avstånd till jobbet och 5 minuter bilväg till stallet, inte illa pinkat de heller! Katterna verkar stormtrivas i huset iallafall, mycket fönster att sitta och kolla på pippifåglarna..
 
Hoppas på att få dra fram kameran till helgen så man får lite fräscha bilder :)


 

11 November

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G  Usch börjar verkligen bli dax för mig att bege mig mot frisören med mitt risiga hår.. Frågan är bara hur ska man färga? Blondare? Slinga? Askblont? Eller kanske brunt? Är jävligt sugen på de men kommer säkert vilja ha blont till våren igen då är de väll inte värt de? :S Beslutångest.
 
Hej på er! Ännu ett slut på en helg är här, en riktigt bra helg faktiskt. Den har bestått av restaurangbesök med utgång, bio med familjen och lite drinkar och öl på de, sen såklart stallet också. Filmen som vi såg på bio var Skyfall. Var jäkligt skeptiskt innan jag såg den, har aldrig vart nått fan av James Bond men måste säga att jag blev glatt överraskad. Den va faktiskt riktigt bra :)


Min lilla gris

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G  

I lördags så tog snälla Sandra hand om min lilla totto så jag slapp stressa runt som en tok. Skönt att va lite stallledig faktiskt även om man knappt hann fatta de.. Iallafall så hade ju Play såklart härjat runt när inte hennes morsa va där och kolla till henne så då hade hon böjt hela ena framskon, suck! Hovis kunde inte komma förens idag (onsdag) så jag har inte kunnat rida på henne sens i fredags så nu har hon stått i 5 dagar. Senaste dagarna har hon vart helt kokko i huvudet av all energi plus att de vart lite kallare ute som är lika med pigg totto. Men men, idag har hon iallafall fått på sig fyra nya glänsande dojjor så ska tillbaka ikväll och rida, och jag blir väldigt fövånad om hon inte är pigg som tusan!


Allhelgona

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G  Bilderna är tagna ute med blixt när de va kolsvart. Tycker blixten på D800 är mycket bättre än på min förra D5100.
 
Hej på er, hoppas ni haft en rolig allhelgona helg! Min spenderade jag som vampyr som ni kanske ser på bilderna. Sminkningen har har jag fått inspration från Pam i True Blood och ögonen från Volturie vampyrerna i Twilight. Va sjukt roligt att få klä ut sig, va länge sen man gjorde de sist!
 
På tal om True Blood så har jag precis börjat plöja igenom den 11e boken (på engelska) från Sookie Stackhouse serien och jag kan verkligen rekommendera allihopa. Inte nog med de så är ju TB min absoluta favorit tv-serie!
Och justja, måste boka biljetter till sista Twilight filmen också, dock vet man ju vad som ska hända när man redan läst böckerna ;) De är nått med mig och vampyr böcker haha!