Körsbärsblad

Översta bilden: Nikon D60 & Tamron SP 10-24/3.5-4.5 Di II LD (Fredrik hade min gamla kamera) Nedersta bilden: Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro. En bild från Koshikawa Korakuen Gardens i Japan, den bästa parken i Tokyo enligt mig. Vi var där bland dom första dagarna på resan och som ni ser så hade körsbärs träden redan börjat blomma över därav alla fina blad i den lilla bäcken. Det ända sättet att ta sig över va över dom söta små stenarna.
 
Har verkligen inte haft nån tid över alls för att uppdatera här på bloggen, då jag kommit hem så sent på kvällarna. Nu har jag iallafall tagit hem Playsan till Eklunda, känns sådär. Dock så slipper jag ju pendla mellan Västerås och Köping varenda dag. Och på tal om stallet så har jag "råkat" skriva upp mig på kvällsfodringen så min valborg blir väll inte sååådär jätte spännande kan jag tro. Hoppas ni får en bättre kväll.


Nykär

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
Cissis fina Cazira på en vårig promenad i helgen som var. Visst är hon fin?! Hon skulle ju kunna ställa upp som träns-modell för Hööks eller liknande med sitt fina huvud.
 
 Medan vi var i Japan så blev jag helt på nytt kär i mitt Tamron 70-200mm som mest legat och dammat i väskan då min 50mm glugg suttit på kamerahuset jämt och ständigt. Men i Japan så satte jag på 70-200 redan från första dagen och där satt den på hela resan (Fredrik lånade min Nikon D60 och vidvinkelobjektivet för det är ju ett måste på resa). Så nu i helgen när vi gick ut på promenad med fina Cazira så fick mitt 70-200mm sitta kvar och nu i efterhand fattar jag inte varför jag inte använt det objektivet på länge? Nu blir det iallafall ändring på det :)

 

Hemma

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
Bjuder på en av mina favoritbilder från resan direkt. När vi var i parken som låg nära vårt hotell höll dom på att ta bröllops foton så jag passa på att leka lite paparazzi!
 
Vad tiden springer iväg, snart är de fem dagar sen vi kom tillbaka från Japan. Längtar faktiskt lite tillbaka, men är glad att va hemma hos mina älskade djur ♥ Kommer berätta lite mer om resan i andra inlägg för ska strax sova, ville bara ge ifrån mig ett litet livstecken här i bloggan. Godnatt!
 
Ps. Hoppade på Köpings Pay and Jump idag och ja första klassen så jävlades Play med mig som fan och försökte bocka av sin matte, men jag satt kvar som tur va.. I andra klassen va hon kanon fin och vi gick felfritt och fick en liten rosett! Länge sen man "tävla"sist (mer än 2 år sen tror jag) så jag är nöjd.Upp om några timmar

 
Klockan är nu halv 12 lokal tid och jag ligger i sängen och försöker varva ner lite för att kunna sova, för kl 3 inatt är det dax att gå upp.. Vi ska bege oss mot Kamakurra dit vi vandrade till häromdagen och tog kvälls bilder på mount Fuji. Denna gången tänkte vi vara där när solen går upp så man kan se hela Fuji i klart ljus. Nä bäst jag stänger ner nu och lägger mig. Nu kör vi sista racet här i Japan innan hemgång, vi hörs!
 

Underbart

Nikon D800 & Tamron 70-200mm f.2,8
 
Hej! Eller Konichiwa som man säger här haha. Eftersom vi har Wifi på hotellrummet och jag tog med min dator tänkte jag bara flika in ett snabbt inlägg såhär på morgonen innnan vi beger oss ut på dagens äventyr.
 
Igår va vi ute med våra kameror (Fredrik lånar gamla Nikon D60 och vidvinkeln) i Koishikawa Korakuen-parken och ja vet knappt vad man ska sga så himla vackert det va där.. Det sjuka är ju att parkena ligger mitt i centrum av Tokyo. Bilden ovanför är ifrån parken och motivet föreställer en stor stenlyckta.
 
Nu ska jag bara fixa mig lite sen bär det av till en annan park om det inte börjar regna, för det ser lite små grått ut, ajja vi får se. Ha det så bra hemma i Sverige! Tjoflöjt!


Uppe bland molnen

Bilder från Google
 
Just nu sitter jag på planet på väg till Japan där jag ska spendera två veckor framöver. Så detta är alltså ett förinställt inlägg. Hoppas ni får det bra här hemma.. Ses om två veckor eller kanske tidigare om jag känner för att slänga ut ett inlägg från Japan :)
 
Saknar redan mina små djur, Play, Liten och Sookie fast jag inte ens lämnat Sverige än i skrivande stund. Just nu är klockan snart 02.30 på onsdags morgonen och jag förösker hålla mig vaken länge så man kanske kan sova lite på planet istället.