Fredag

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Rätt stor o mäktig Tori va? Denna står i närheten av Yoyogiparken i Tokyo.
 
Tror ni jag kom hem tidigare i onsdags eller? Haha njaa ännu senare såklart. Typiskt mig! Men men snart är det äntligen helg och då tänkte jag försöka ta lite nya bilder på Ninja, kan inte få nog av den hästen! Sen fyller även världens bästa Mamma år idag så det blir party i morgon med släkten, alltid lika kul!
 
Och justja jag var ju till hästkliniken igår med Play och det ser äntligen bättre ut, äntligen kan jag andas ut lite iallafall. Min fina, du måste bli bra ♥ Om en vecka får jag börja gå ut små promenader med henne, vet nån som kommer bli glad!
 
 

Hästarna

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Fina bushönan ute på sin första promenad ute i Eklunda, så duktig så!
 
Igår tänkte jag äntligen starta upp min dator som legat avstängd ett bra tag nu och redigera lite mer Japan bilder hit till bloggen, men så blev jde ju inte riktigt. Var inte hemma från stallet förens efter kl 9-halv 10, så är det när man har två hästar att sköta om dagarna, men jag gillart! Var ute och promenerade med Ninja igår i bara träns för första gången, har haft grimman över innan. Hon skötte sig exemplariskt som vanligt, jag är väldigt bortskämd med en supersnäll tvååring, men vi får väll se när hon når tråtsåldern ;)
 
Och sen till min andra lilla skrutta som ni kanske inte hört så mycket om på senaste tiden, jag har inte orkar skriva nått om henne då hon vart skadad under en längre tid och det är väldigt jobbigt känslomässigt för mig. Men i morgon ska vi tillbaka till Örebro på återbesök hos vetrinären. Det känns som det går åt rätt håll men man vågar ju inte hoppas för mycket, har redan fått så mycket bakslag detta året så de är nog.
 
Jaja, ikväll tänker jag iallafall dra fram datan och redigera lite om inget annat kommer i vägen! Kram på er!
 
 
 
 

Hallåja!

Nikon D800 & Tamron SP AF 90mm f2.8 Di MACRO 1:1  Alltid lika häftigt att se världen genom macro objektivet.
 
Känner att blogg-lusten sakta men säkert börjar leta sig tillbaka igen, men vet inte riktigt vad jag ska blogga om? Kanske leta fram lite mer bilder från Japan att sätta klorna i, eller blir det tjatigt? Vad vill ni se?!
 
 
 
 

Vill tillbaka!

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Bilden högst upp: En stor fågel som spanar in omgivningarna i en park mitt i city. Japans djurliv ♥ Bilden längst ner: Vi hade tur att få se Japan i blomning, så vackert! Kortet från en park i närheten av där vi bodde.
 
Nu när man inte haft nån semester på hela sommaren börjar man längta efter lite ledighet minst sagt.. Åhh jag önskar att jag kunde åka tillbaka till Japan igen och åka ut utanför Tokyo och se den underbara naturen. Men nej så blir det inte, det är bara att bita ihop och jobba vidare men drömma kan man ju alltid.

10 år

Från arkivet.
 
Idag firar jag och mitt finaste hjärta 10 år tillsammans, bästa åren i mitt liv. Men vart tar tiden vägen? Känns som hon nyss klev ur transporten uppe på Stenkullen bara 6½ år gammal. Vi har iallafall haft väldigt roligt tillsammans jag och min röda märr ♥
 
Även 12 år sen exakt som jag köpte min första häst Sivvo men som nu finns på dom eviga gröna ängarna, saknad.
 
Och igår har jag haft Ninja i 1 vecka, lustigt att alla mina "hästköp" är runt samma datum hela tiden.

Paus

 Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Finaste Ninja ♥ Har verkligen hittat mig rätt häst.
 
Åhh hade planerat att göra så mycket roligt denna helgen som va, men så blev det inte riktigt.. Allt har gått i kras och just nu så är fan botten nådd. et blir nog en paus härifrån tills allt känns stabilt igen.

Ninja

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Igår var jag och hämtade hem den här lilla guldklimpen vid namn Ninja eller ja hon kallas så iallafall. Hon är en SWB på två år med ett hjärta av guld. Jag hoppas hon kommer trivas här hos mig, en så länge känns hon väldigt lugn och harmoinsk iallafall. Som ni ser så är hon väldigt överbyggd bak och "lite" rund om magen efter gått på bete sens i maj. Men hon växer så det knakar så allt rätas nog snart ut ska vi se :)
 
Detta köpet va inte alls planerat egentligen, men kände att snart orkade jag inte mer. Att få dåliga besked om Play hela tiden har verkligen vart jätte tufft. Detta har också bidragit till uppdateringen här och min ork till allt annat, har känt mig riktigt nere väldigt länge. Men just nu håller hon på att behandlas av vet Anders i Örebro, så i slutet av augusti åker vi på återbesök, håll tummarna. Hoppas på ljus i tunneln!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 Aug

Nikon D800 & Tamron SP AF 90mm f2.8 Di MACRO 1:1
 
Tänkte kika in här och säga hej, hoppas allt är bra med er! Har äntligen målat och donat allt i stallet så de är klart för hösten som snart klampar in (usch). Dom få timmarna jag inte vart i stallet eller på jobbet så har jag mest slappat hemma framför tvn när Fredrik har spelat tv-spel, spännande va!. På kamera fronten har jag legat lågt kan man väll säga, nästan så den gått i idé. Men börjar få lite kli i fingrarna att ta lite kort igen så söker motiv haha!

Här händer det grejjor

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Bild från Sunsbyholm förrförra helgen. Kameran har vilat under helgen så dåligt med nytt i arkivet.
 
Händer en massa saker i mitt liv nu som jag inte hade räknat med så därav uppdateringen. Har varken hunnit eller haft energi till att sätta igång datorn dom senaste dagarna. Har inte heller hunnit göra det jag tänkte i helgen, tex som att måla Plays box i stallet. Alla andra har ju gjort det redan, stress!
 

Japan, Shinjuku Gyoen Del 1

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Det underbara med Tokyo i mitt tycke är att det finns så mycket stora maffiga parker mitt i city. Jag vet inte hur många jag släpade stackars Fredrik till. Bilderna i detta inlägget är från Shinjuku Gyoen en väldigt stor park mitt i Tokyos kärna med massor av körsbärsträd (som tyvärr hade blommat över) och djurliv. Enligt källa från Wikipedia så finns det över 20 000 träd inom parkområdet, rätt imponerande.