Mitt nya "objektiv"

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
Ja här har ni mitt nyaste objektiv inköp, Nikkor 24-70mm f/2.8G i nya N-serien.. Eller ja naae.. Det är min nya thermos som jag använder till mina smoothisar på morgorna. Man kan ju inte bara ha en vanlig om man är ett kamera-freak?!


Inväntar bättre tider..

Arkivbild
 
Kan man lägga sig i ide tills våren kommer?! Just nu är jag så trött på allt och jag vill ha en frisk häst NU! På måndag ska jag ringa och beställa vetrinär tid hos Equirehab, visst blir man less?...


Playground

Arkivbild från i somras på min fina!
 
Fy vad less jag är på att ha en skadad häst, känns som de ända man får hålla på med är rehabilitering och igång sättning.. Vill kunna rida och utvecklas men just nu står det verkligen bara still. Satt på Play igår och hon känns fortfarande rätt knackig till min besvikelse. Att det ska ta så lång tid för henne att bli bra i sina musker (hade ju kanske gått snabbare om hon kunde hålla sig lite lugn i hagen också...). Hade vart så kul att kunna rida på på riktigt för hon är verkligen superfin i kroppen just nu. Men vi kämpar vidare ♥
 
PS: Den dåliga uppdateringen beror på att jag håller på med en ny design till bloggen!



Äntligen Fredag!

Arkivbild på Maria i höstas. Bland dom första bilderna med min D800 ♥
 
Ikväll blir det middag på nån resturang nere på stan för Fredriks mamma och bror kommer upp. Va ett tag sen man satte på sig nå annat än ridkläder så det ska bli kul :) Ha en trevlig helg!


Karolin & Gullan

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Hoppas ni inte tycker jag är jobbig när jag bombar er med hästbilder hela tiden! Försöker variera mig men har lite brist på nya foton nu. Och i helgen kommer Fredriks mamma och bror så blir nog inte så mycket foto då tyvärr. Men är sjukt taggad på att fota nu när det har kommit ännu mera snö. Nån som vill bli fotad? :)

 
 

Vart tog tiden vägen?

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G  Mitt kusinbarn Wille fick pryda det här inlägget fast han inte har nått med innehållet att göra ;)
 
Tiden bara svishar förbi som vanligt medans dagarna rullar på i vanlig ordning med jobb och stallet. Just nu håller jag även på att redigerar lördagens bilder för fullt så ja man hinner inte göra så mycket mer om dagarna än så.. Men det gör mig inte så mycket tiden går fort för jag längtar så till vi åker till Japan, bara 50 dagar kvar nu!! Nedräkningen är påbörjad!

 

Fotojobb

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G  In digo och hans skötare.
 
I lördags var jag ut till Köping på fotojobb för att fotografera en häst i privatstallet med ägare och skötare. Självklart hade jag med snälla Cissi som ställde upp ännu en gång att hjälpa mig :) Längtar verkligen till nästa plåtning, det är så jäkla kul! :) Önskar man hade vart så duktig så man kunde jobba med detta på heltid!

 

Längtar lite..

Arkivet
 
Sitter här med datan framför mig med Photoshop uppe och försöker skapa en ny header. Men fan vad svårt det ska vara, känns som det står still i huvudet på mig kommer inte på nå underverk direkt. Och när jag blädddrar bland arkivet kan jag inte låta bli att längta till sommaren när jag ser alla färgfulla bilder.. Tex fotona över som jag tog på Lollo och Cozy i September (är det så grönt då?) förra året, hoppas på att få fota dom snart igen ♥


Vitt

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Nu börjar det bli riktigt vitt här utanför fönstret och det verkar inte som att det kommer sluta snöa än på ett tag heller.. Egentligen är jag faktiskt rätt trött på snön just nu men det är ju lite roligare att fota i snö än i blask och sen kan jag även rida ut på min skrutta när de lägger sig snö över dom isiga vägarna. Sen kan man ju även hoppas på att solen tittar fram i helgen så kanske kameran åker upp om jag hittar nått "motiv" att knäppa bilder på ;)


Playsan

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Idag har equiterapueten vart i stallet på återbesök till Play (sträckning) och det gick väll som jag trodde.. Hon är på bättringsvägen men det är ganska mycket kvar tyvärr, ska rida på som jag gjort innan med mycket skritt och lite trav på raka spår. Så blir lugna puckar i minst en månad till :/  Sen får vi se därifrån hur vi ska gå till väga.

Köping

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1,8G
 
Hej på er! Haft full rulle och tillbringat många timmar i stallet den här helgen. Och hemma har jag bara chillat och tagit det jävligt lugnt, en toppenhelg helt enkelt. Dock satt jag uppe till 04.00 inatt och redigerade klart alla bilder till Köpings Ridklubb som jag sen lämnade i morse till Stina som hade hoppträning i Eklunda. Och ja fyfan vad sugen man blir att hoppa när man står där och kollar :( Imorrn är det återbesök av Monika equiterapueten så hoppas hon har positiva nyheter så vi också kan skutta lite hinder snart!
 
PS. Tack för alla underbara kommentarer jag fått dom senste dagarna, ni ska veta att de värmer! Och förresten kom jag 4:a i Carolins tävling av över 30 bidrag så jag är nöjd :D