Rocklunda Del 3

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Dax att gå och sova så man är pigg och glad för morgondagens äventyr.. Och på söndag kanske vi åker till Stora Ekeby som ska ha hopptävlingar. Känner på mig att den här helgen kommer gå fort ;) Och snart ska jag släppa ut min lilla sjukling i en större hage igen där det finns lite gräs, nån som kommer bli glad då!! ♥ Natti! 
 


Kommentarer
Postat av: Linda Andersson

Har du nikkor original lins 70-200 eller fotar du bara med tamron? Är det prisvärt? Letar själv ett 70-200 nu med stor bländare (2.8) men är lite kluven i om man ska investera i ett beg original (ändå skit dyrt!) eller om man ska investera i ett nytt motsvarande (sigma eller tamron) .. Såg att dom hade extrapris på tamrons just nu på cyperphoto (5990:-)
. Kan du göra mig klokare?

Svar: Jag har bara tamrons 70-200 har ej ens provat orginalet från nikon, dock är det ju de man strävar mot att ha i framtiden. Jag tycker om tamron väldigt mycket, det är ju sjukt prisvärt dock är ju mitt utan VR såklart men klarar mig rätt bra ändå. Det ända som är att jag tycker det kan bli lite långsamt i "stressade" situationer, dock är ju D800 huset rätt saktfärdigt om man ska ta serie bilder tex om man jämför mot andra hus.
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2014-07-24 @ 23:21:17
URL: http://mylifeandbrian.blogg.se/
Postat av: Linda Andersson

Okej :) Jag har investerat i ett sådant nu iaf. Cyperphoto hade kampanj på den gamla modellen utan vr så jag slog till. Får investera i ett nikkor sen när ja inte är student ;)

Svar: Okej, ännu pårisvärdare då :) Lycka till med nya objektivet!
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2014-07-25 @ 16:55:01
URL: http://mylifeandbrian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback