Hamre i helgen

Nikon D800, Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro & Nikkor 50mm f/1.8
 
Tänkte jag skulle släpa med både kameran och Cissi till Hamres nationella tävlingar i helgen och se hur jag lyckas med hoppbilder i ridhus (förmodligen inte bra..). Deras ridhus är inte speciellt ljust så Isot lär ju åka upp en del, men men.  Är det någon av er som ska dit och tävla i helgen?
 
 
 
 
 
 

Dressyr - Strömsholm

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Översta bilderna: Maria Fasthamre och Jeanna Högberg. Längst ner: okänt ekipage framför slottet.
 
Lovade ju att jag skulle visa er tävlingsbilder som jag tagit under sommaren, hittade lite fina bilder från dressyren som gick på Strömsholms tävlingarna i somras som blivit bortglömda i arkivet. Vi tittade dock bara på tre ekipage innan vi gick tillbaka till hoppbanan och bänka oss där istället, hoppnördar som vi är :)

Holly's Caipirinha Del 2

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  En till bild på min fina ♥
 
Äntligen Fredag, fyfan vad skönt det ska bli att få vara ledig. Känner mig allmänt trött och less på allt just nu, morr. Hoppas lite ledighet kan nysta upp det litegranna iallafall, får ta en uteritt på lill snuttan och rensa hjärnan.
 
Har tid för fotografering i Västerås trakterna i helgen om någon är intresserad? Mejla tengstrom_@hotmail.com isåfall.
 

Tiden räcker inte till

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Lite ströbilder från när jag var i Småland.
 
Lite tråkig uppdatering här på bloggen men fan jag har kommit hem så sent från stallet hela veckan och har verkligen inte haft ork att ens fälla upp locket på datorn och startat den. Ikväll ska jag försöka ta tag i lite bilder, men bara för jag säger det så blir jag väll jätte sen hem, har ju så svårt att slita mig från hästarna. Dessutom har ju The Walking Dead och Allt för Sverige börjat igen på tv så måste ju nörda framför det också ;)
 

Holly's Caipirinha

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Blev några snabba porträttbilder på finaste Ninja i lördags, visst är hon vacker? Nästa gång hon har knoppar kanske är på treårstestet, vem vet! Men innan dess har vi mycket att träna på och jag hoppas snart komma iväg på lite löshoppning med henne men det är såklart ingen stress.. Just nu rider jag på henne cirka 2 gånger i veckan både ut och i ridhuset, och det är så jäkla kul att äntligen vara uppe på hästryggen igen ♥ 
 
Play-hjärtat övveraskade mig med att ta ett lerbad i hagen idag så jag fick stå och gno lera i en timme på kvällskvisten. Inte så kul men efteråt satte hon upp mulen på axeln och bara myste med mig, världens bästa! Puss på mina fina hästar!

Japan, Kitakamakura - Kamakura Del 4

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Slänger in några till bilder från våran dag i Kitakamakurra- kamakurra i Japan. Detta var det största stoppet på våran vandring. Och ja jag kan ju säga att få se Buddha mot bergen va en rätt imponerande känsla, han va ju inte direkt liten heller. På bilderna längst ner kan ni ju se att dom verkligen lägger ner själen i alla detaljerna. Har ni sett nå liknande takpannor nån gång?
 
 
 

Tävlingsfoto

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Prisutdelning efter ponnyhoppning på Strömsholms tävlingarna i somras.
 
Vi närmar oss vintersäsongen och det innebär att tävlingarna flyttar inomhus, väldigt tråkigt när man är fotograf. Hur kul är det att fota inomhus bilder i ett mörkt ridhus? Inte speciellt. Men det har iallafall vart väldigt kul att farit runt på alla dessa tävlingarna med Cissi nu i somras och såklart inspirerande att se alla duktiga hästar och ryttare.. Och själv känner jag mig inspirerad och taggad för att matcha min röda tvååring inför treårs testet.
 
Vill ni se ett kollage med lite tävlingsbilder från sommaren?

Badelundaåsen

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Livet är rätt tugnt just nu och då är det skönt att kunna fly verkligheten in i höstsolen bland alla färgade träd. Just detta gjorde jag igår med Fredrik och helt random hamna vi ute på Baderlundaåsen och traskade runt på fornminnesstigen (med lämningar från Vikingarna på 500-talet före Kristus) som fanns.. Vilka miljöer alltså, tänk vad naturen kan vara vacker ibland.

Grått och trist

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Höstfotografier med mycket färg, I like. Det är verkligen nu man ska passa på att ta porträttbilder.
 
Usch vad grått och trist det är utanför fönstret och inte nog med det har dom fina löven börjat falla av träden. Jag vet att jag tappar så mycket inspration när alla träd står tomma och leran letar sig fram. Känner inte ni likadant? Nackedelen med att bo i Sverige med den långa höst-vinter säsongen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Syskonen Mellesmo

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Haha ja såhär kan det gå när man ska ta kort på syskonen Mellesmo.. Tokstollar!
 
I helgen tog jag min första uteritt med lilla Ninja som skötte sig exemplariskt som vanligt, lätt att glömma bort att hon bara är två när hon är så super i huvudet! Kul att vi är på G iallafall :) Annars har helgen gått så himla fort så har inte hunnit med annat än vart i stallet och firat att min bror som fyllde år sen va det liksom måndag helt plötsligt. Hoppas ni haft en bra helg!
 
 
 
 
 

Hästfotografen

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  På bilderna över Lina Wallin och hennes fina fux.
 
Kanske borde döpa om mig till hästfotografen eftersom det är mest hästbilder som publiceras här just nu.. Och det strös på med att jag ska försöka ta mig ut till Bärsta och fota Lollos fina Cozy i helgen om jag hinner :) Hoppas!
 
 

Fler bilder

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Här kommer lite mer smakprov från i lördags som jag hunnit redigerat, är en bit kvar ännu tills alla är klara.
 
Har ni sett vad fint det är ute just nu när träden har börjat skifta färg ordentligt? Det bara kliar i fingrarna att få ta mer porträttbilder, det är ju så himla roligt! Men på lördag får jag nog göra det för då blir det förmodligen en fotografering med min fina svägerska, ser framemot det! Sen hoppas jag att jag har lite tid över att ta lite nya kort på hästarna ♥