Snart så

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Två bilder till från Sundbyholm.
 
Gud va dagarna springer iväg speciellt nu när det är mycket röda dagar, snart är vi ju redan i Maj. Och idag bokade jag meeting biljett till nationaldags tävlingarna i Strömsholm, har tagit ledigt från jobbet för att bara kunna sitta vid slottsbanan och njuta och snart är det ju bara en månad kvar :D Taggar redan!
 
 
 
 

Två dagar ute i solen

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro 
 
Hej! Här sitter jag framför datorn och är röd som en tomat i ansiktet efter två hela dagar ute i den stekande solen. Tillbringade hela gårdagen med mamma på Sundbyholm, kul att få känna av utetävlingarna och att se så många duktiga ekipage. Idag däremot har jag vart i stallet hela dagen och mockat ur hagen som Ninja går i, det tog x-antal timmar fast vi var upp mot åtta pers. Men men nu är det klart iallafall, så nu ska jag bara chilla ner och kolla lite på bilderna från igår :) 
 

Snart helg!

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  En bild på fina Karolin! (skulle vilja göra en modellfotografering nån gång, är det nån som är intresserad av att stå framför kameran kan ni väll säga till :) )
 
Redan Fredag idag och sol på det inte helt fel! Åker till Sundbyholms tävlingarna med morsan i morgon, ska bli kul och komma iväg på lite "äventyr". Blir att ladda kameran och tömma alla minneskort ikväll så man är redo tills i morgon. Är det nån som ska dit och tävla kan ni väll hojta till så ska jag försöka fånga er på bild!

Explosion av grönska

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
Äntligen exploderar det av grönska runt om oss nästan så man kan se hur allt växer och som jag har längtat! Dock har jag börjat känna av pollen på grund av detta (aldrig haft problem med de förut), så nu sitter jag mest och nyser och snorar men det är de värt. Och såklart börjar även fotosuget komma tillbaka efter den här gråa och tråkiga vintern, woop woop!
 
 

Sundbyholm i helgen?

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Daniel Zetterman på Sundbyholm förra året.
 
Åhh är så himmla sugen på att åka till Sundbyholm i helgen och kika på deras första utetävling (äntligen är dom igång!), är det nån som också har planer att åka dit? Här nedan är en blandad kompott av redan publicerade bilder rån förra året när jag var där och fota i Juli.
 
 
 
 

Spegelblankt på mälaren

Nikon D800 & Tamron SP 10-24/3.5-4.5 Di II LD  Anna på vår brygga ute på Tidö-Lindö där man mer än gärna tillbringar sina dagar när det är kanonväder.
 
Nu är jag här igen efter ett par fullsmockade fem dagar som har innehållit operation av katt, påskfirande, stall, 25års kalas för mig, dop och en massa annat. En rätt hektiskt helg med andra ord men jag har ändå hunnit njuta av det fina vädret som vart, helt otroligt man kan ju tro det är sommar! Inget mig emot :)

Högupplöst

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8 Karro och Gullan!
 
Fick för mig att jag skulle lägga upp en bild här i högre upplösning, vill ha kvar skärpan som finns på bilden i Photoshop men de är ju inte de lättaste eftersom när man förminskar bilden blir dom så komprimerade. Har suttit och kliat mig i huvudet hur fasiken jag ska få till det, men de här är det bästa resultatet jag fick till.. Är det nån som är ett PS-proffs som tittar in här på bloggen kan ni ju hojta till om ni har nått tips?!

Och förresten kan ni inte lämna nå förslag vad ni vill jag ska skriva om här för det känns som jag bara slänger ur mig massa ointressant dynga här. Eller förslag på vad ni vill se mer för bilder? :)
 

Black and white

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
Känns som jag är inne i en period där jag tycker det nästan är roligare att framhäva detaljer än vanliga "rakt-upp-och-ner-porträtt", men det kommer såklart sånna också från lördagens fotografering, det ska ju vara en härlig blandning! Eller vad tycker ni?
 
Hoppas ni inte tröttnar på alla häst relaterade foton för då har ni nog hittat fel blogg att följa :D

Hästporträtt och 25-års kalas

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
Var och hälsade på Karro och Gullan som jag tagit kort på förut ute i barkarö, nu står dom dock ute på Skästas fina anläggning. Blev lite bilder och mycket prat, trevligt som vanligt!
 
Förutom det hade jag 25 års kalas igår eftersom jag fyllde tidigare i veckan och ojoj vilket drag det var. Vi var inte så många men vi parta på som bara den, en mycket rolig kväll. Tur jag har sånna fina vänner som kommer och firar en sån gammal själ som mig :)