Ny hemsida!

Jag har en rolig nyhet har äntligen tagit mig i kragen och byggt en egen hemsida med tillhörande blogg så nu har jag tänkt att lämna den här sidan och gå vidare, jag hoppas ni hänger på :)


LÄNK TILL NYA HEMSIDAN:
www.rebeccatengstrom.com
www.rebeccatengstrom.com/blogg

Tillbaka till verkligheten

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
Kom hem till svea i lördags efter att tillbringat en vecka semester nere på Alcudia som ligger i en vik nere på Mallorca, har vart riktigt skönt att bara få släppa allt ansvar hemma och verkligen fått tagit semester utan en massa måsten.. Nu är det dock som vanligt igen och jag har jobbat sens i måndags och på lördag är det installning av tottohästen så nu är det även slut på häst-semestern som jag haft medans hon gått på bete i tre månader så ja nu börjar allvaret igen :)
 
 

Äntligen semester!

Bilder från tidigare resor.
 
I morgon börjar äntligen min semester efter jobb hela sommaren och som jag har väntat!! Morsan och jag drar till varmare breddgrader i en vecka så uppdateringer här kommer ligga nere tills jag kommer hem, men jag hoppas på att jag fyllt mina minneskort med lite nya bilder som jag kan visa er när jag kommer hem :) Ha de!

 

Rastat kameran

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro 
 
Var förbi och hälsade på Lollo och Cozy igår och rastade av kameran lite för skojs skull, alltid lika kul! När man ser andra rida längtar jag lite till att få börja med min tjej i höst igen och förresten på tal om Ninja så firar vi ett år tillsammans idag tiden bara springer iväg :) 

7 Aug

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Blandade bilder från i lördags
 
Hej på er! Här ekar det tomt som vanligt men får skylla på att det har vart himla mycket fokus på branden som härjar här i Västmanland just nu och då jag har släkt som bor i områden som vart i beredskap att evakueras. Men som tur är har elden dragit sig tillbaka lite så dom har ej behövt ge sig av och lämnat sina hus, skönt! Här i Västerås har vi också fått känt av röken som har fyllt hela staden både i tisdags och i onsdags då det vart sydlig vind men nu så är det klart igen och elden verkar ha tappat i styrka så tummen upp på det :)
 
 
 

Summer Games

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Hej på er, jag har precis slagit upp datorn och kollat igenom gårdagens bilder från Sundbyholm en stund fixade två lite snabbt bara för att slänga upp här på bloggen innan jag slocknar.. Den här helgen har vart rätt intensiv men har ändå lyckats tagit det lugnt idag ute på Tidö med krockett och en massa bad för att uthärda värmen. Nu ska jag iallafall knoppa i sängen så jag orkar upp i morgon för den nya veckan :) Hörs!