Underbar helg

Nikon D800 & Tamron SP AF 90mm f2.8 Di MACRO 1:1
 
Åhh underbart väder det vart i helgen man kan ju knappt tro att det är sant, sitta på balkongen i t-shirt i Mars har nog inte hänt många gånger förr. Största delen av helgen har jag dock spenderat ute i stallet då jag och Cissi hade helgjouren. Passade på att rida ut direkt på morgonen båda dagarna och det blev en härlig galopp längst en åker, rätt häftigt att få göra det på min lilla treåriga donna som dessutom skötte sig exemplariskt. Skönt att nånting går i rätt riktning iallafall!

Första vårtecknet

Nikon D800 & Tamron SP AF 90mm f2.8 Di MACRO 1:1
 
Hittade dessa små uppe i skogen hemma hos Mamma och Pappa på Tidö så det var bara ner och kravla på knäna med kameran i högsta hugg.

Jag gjorde allt för dig

 
Nu har det gått en vecka sens min vän, mitt hjärta, mitt allt lämnade mig och livet.. Det känns bara så himla orättvis, jag har gjort allt för att få ha kvar dig men det räckte inte.. Jag är glad att jag fått haft dig i nästan elva år av mitt liv och av min bardom.. Men nu är allt borta men jag kommer aldrig glömma dig fina Play, min tappra lilla häst. Saknar dig så mycket redan men jag hoppas vi ses igen ♥

Allmänt

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Bild från ponnyhoppningen på Strömsholmstävlingarna förra året.
 
Har egentligen inte så mycket att säga här, dagarna går i ett med jobb och stallet. Skönt iallafall att det redan är Mars och vi närmar oss sommartid, ska bli så skönt att ställa tillbaka klockan och få en timme extra med ljus på kvällarna. Var ute en sväng och red igår och det va precis så vi hann hem innan det blev kolsvart ute, totton skötte sig exemplariskt iallafall trots sina blott tre år :)