Space

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Testade på lite stjärnfotografering såhär när man va utanför stan, inte det lättaste när man inte sitter på ett vidvinkelobjektiv men det blev rätt bra till slut ändå! Men tänk om man kunde få fångat vintergatan, måste åka ut långt frårn stan nån dag och testa igen.
 
En vecka på landet har gått och i morgon tar vi vårat pick och pack (inkl. katterna hehe) och drar in till lägenheten igen.. Känns lite sådär, önskar närstan att man kunde sova ute på landet varje natt för gud vad skönt och tyst det är när man inte har en unge på våningen över som dundrar runt.. Har iallafall tagit det jäkligt lugnt här ute förutom i fredags då jag var ner med Maria och härja lite på stan, riktigt kul Man kanske inte blivit pensionär ännu? Det finns hopp!
 
 


Kommentarer
Postat av: Susanne

Wow, vilken cool bild. Riktigt snygg!!! Känns som om att det är bloggtorka lite var stans just nu, eller nästan hela hösten faktiskt men så är det nog i omgångar. Ha en underbar jul och ta hand om dig =)
Kram

Svar: Tack snälla :) Ja mörket gör det inte lätt att hålla inspon uppe, och på helgen har man ju fullt upp med allt annat så just nu ligger kameran faktiskt bara och dammar.. Detsamma, ta hand om dig. KRAM!
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2013-12-14 @ 03:58:49
URL: http://nattsyrransphoto.wordpress.com
Postat av: Linda Karlström

Vilken fantastiskt vacker bild! Vilken slutartid fick du ha för att lyckas med detta?

Svar: Tack ska du ha :) Jag har för mig att det var ca 10-15 sek.
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2014-01-14 @ 11:50:48
URL: http://www.lkfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback