Två bilder från arkivet

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Tänkte liva upp bloggen lite med två opublicerade foton från i höstas när jag var ute hos Rosanna Broberg och fotade hennes hästar. Hoppas att få komma tillbaka dit i sommar igen, alltid kul med hästfotografering! Men får inte höstfärgerna er att längta lite tillbaka lite? Och jag som egentligen inte ens tycker om den årstiden, haha. Men sprakande röda och oranga löv gör magi i kameran vill jag tro, och det är ju inte helt fel!
 

Hej i mörkret!

Bild från förra vintern..
 
Ville bara kika in här lite snabbt och säga HEJ. Hoppas allt är bra med er där ute, själv är jag lite bitter på det här skitvädret just nu, kan inte snön bara komma för att stanna? Så himla trött på lera och rusk, blää! Vi får hoppas att det blir vitt till jul iallafall så man får en anständig julfirande ;)
 
Undertiden jag vart borta här på bloggen har vi hunnit köpt nya möbler och möblerat om där hemma, själv tycker jag det blev jäkligt lyckat så plus i kanten på det! Sen har jag även ställt av fina fuxen för i år, det förtjänar hon verkligen min lilla guldklimp som skött sig ända sens jag köpte henne i augusti. Play står ju som vanligt, men har lyxat till det för lilla fröken med liite massage varje dag och det verkar uppskattas mycket ♥ Har fullt upp med djuren så man hinner knappt leva sitt eget liv, men det är väll så det ska va :)
 
På återseende! Haj!
 
 

Bloggpaus

Längtar tills nästa sommar..
 
Som ni ser är uppdateringen inge värst här, har fullt upp och det är mörkt ute 24/7 känns det som så jag har varken inspiration eller fotomatrial att fylla ut här i bloggen så har bestämt mig för att ta en paus här tills vidare.

Hej hopp så länge!