Trötter

Nikon D800 & Tamron SP AF 90mm f2.8 Di MACRO 1:1  Blommor från Mammas land på Tidö.
 
Snart helg det ska bli så grymt skönt för jag har nog aldrig varit så trött förut som denna vecka, *gäsp*. Känns som jag gått runt som en zoombie utan hjärna. Eller är det bara så att den har stängt av pga överhettning av dom senaste veckorna kanske? Haha.
 
Hoppas, hoppas...
 

Nytt!

 

Kände att jag var tvungen att gör en ordentlig logga då min förra bara va provisorisk, så vad tycks?! :) Slipade lite på headern också. Nytt och fräscht!
 

Munken i trädet

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Andra kanske längtar till bad sol och långa stränder (visst gör man det också men..), själv längtar jag tillbaka till Japan och deras natur. Vilka upplevelser man fick vara med om. På bilden skänker Fredrik en slant till munken i trädet som fanns i ett tempel område i Kita-Kamakura, dock glömde han nog att be en bön efteråt ;)
 
Ps! Är inte helt nöjd med hur bloggen ser ut nu så håller på att planerar lite ändringar, kul med design!
 

Midsommar

 
I år blev det en hyffsat lugn men mysig Midsommarafton ute på Tidö hemma hos mamma och pappa. Kvällen bjöd på bål, kasta stövel, kubb, mygg, partytält och mat. Dagen gick så fort så vips var det mörkt och jag hade knappt hunnit tagit fram min kamera på hela kvällen, blev endast några bilder från kasta stövel tävlingen och tre bilder från polariod kameran. Hoppas ni hade en bra kväll.
 
 

Livet

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Liten sötsak som inte ens var ett dygn gammal när vi va på Näsudden. Random bild bild till texten.
 
Känner mig sjukt less och trött på allt just nu, hur mycket skit ska man behöva ta?! Dom här två senaste åren har ju vart ett rent helevete rent utsag, det känns som allt jag tar i går sönder just nu. Jag hoppas så in i bänken att turen vänder nu, för snart orkar jag fan inte mer.

Fina hästar

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
På tal om hingstar så har vi här är två styckna från Askö Stuteri som var med och tävlade på Strömsholm, riktigt snygga :) Bravour och Contant Q såklart, båda ridna av Arnold Assarsson!
 
Hoppas jag inte överladdar er med hästbilder, haha.
 
 
 
 
 

Näsudden Del 2

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro

På bild ovan två av Näsuddens hingstar som jag tog kort när vi va där i maj, så fina och uttrycksfulla. Synd att morganhästen är så små i storleken annars hade jag lätt kunnat tänkt mig haft en egen.
 
Annars rullar dagarna på rätt fort trots allt och snart är de ju förtusan Midsommar, är det bara jag som känner lite ångest inför det?!. Bäst att börja njuta av sommaren innan det är höst igen, panik!
 
 
 
 
 

Ett litet krypin

Nikon D800 & Tamron SP AF 90mm f2.8 Di MACRO 1:1
 
Dammade av mitt macro objektiv hemma på Tidö för några veckor sen, alltid lika härligt att få se dom små liven genom denna glugg. Men ibland kan det ju vara lite skräckblandad förtjusning när man ser hur dom ser ut på nära håll haha.. Hittade iallafall den här lilla söta humlan som hade kurat in sig i en av rondodendrona och myste för sedan flyga vidare och fortsätta sitt hårda arbete.
 
 
 
 
 
 
 

Världens bästa

Vad skulle livet vara utan dig? ♥
 
 
 
 
 

Kamakura

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
 
Känns som det var en evighet sen jag och Fredrik befann oss i Japan, men ja tiden går ju fort på vår/sommaren. Måste verkligen fixa bilderna från när vi promenerade en hel dag för att komma fram till Kamakura och se Fuji i solnedgången, det var riktigt mäktigt. Sätter upp det på "att göra listan" om det nu fanns nån haha.

Hästlivet

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro  Mera bilder från Strömsholm. Översta bilden är från laghoppningen på ponny (fasen vad dom små hoppar!!) i Msv B och nedersta från St George på torsdagen.
 
Hoppas allt är bra med er, själv går jag och bara väntar på att tiden ska gå lite fortare och det gör den ju såklart inte då, haha. För övrigt har min fina tjej har börjat gått på bete nu på dagarna och man kan ju minst sagt säga att hon är tillfreds. Det är så himla skönt när hon bara går med Cazira för det är verkligen superlugnt i hagen så behöver inte alls vara samma hönsmamma som oroar sig för att hon ska springa och göra illa sig.
 
Måste ta lite nya bilder på min fina pärla för det va ett tag sen, har väll säkert undvikit det med flit bara för jag vet att hon inte kan stå stilla såhär på sommaren med alla flygfän.
 

Sommarkväll

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
En sommarkväll ute på bryggan ♥
 

Resten av studentfotona!

Nikon D800, Nikkor 50mm/1,8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro
Här är ett kollage med studentbilderna jag tog för ett tag sen. Jag blev mycket nöjd och "kunderna" verkar också vara det, skoj! Så är det nån som vill ta studentbilder såhär i efterskott så hojta bara till ;)
 
 

Details

Nikon D800 & Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro Detaljbilder från gårdagen.
 
I fredags åkte jag och Cissi hem till Stina ute på landet och hade det riktigt mysigt med vin runt brasan i deras trädgård och nere vid det spegelblanka vattnet på deras brygga för sedan avsluta det med lite akryl målning mitt i natten. Kan det bli bättre?! En repris på den, jatack!
 
Dagen efter åkte vi tillbaka till Strömsholm med Stina och company för att titta på tävlingarna. Riktigt skönt när solen låg på och stekte på brännan men mitt i från ingenstans öppnade sig himlen så vi gick och köpte oss en varsin jacka för 180:- (bra pris va?) och då tittade ju solen fram igen såklart!! Där satt vi med våra jackor i solen haha.
 

Strömsholmtävlingarna och brända axlar

 
På bilden över är Arnold till vänster med godkände hingsten Contant Q som står ett stenkast från där jag har Play. Till höger är Maria Fasthamre som håller till utanför Västerås.
 
Igår spenderade jag och Cissi HELA dagen på Strömsholmtävlingarna och vilka fina hästar vi har fått se. Tänk om man nångång skulle få tävla på Strömsholm, en sån vacker ridplan framför slottet och kanalen som pålar precis brevid. Och inte nog med vackert för ögat så var vädret verkligen med oss, kanske finaste dagen på året hitills. Dock medförde det att jag ser ut som en gris på både axlar och armar, smått bränd både i huvudet och kroppen efter en dag i solen ;)

Härlig helg ute på Tidö-Lindö

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8
 
I helgen bodde vi ute på Tidö-Lindö och firade min kusin som fyllde år. Rickard och Anna var också hemma så jag och Anna tog våra kameror ut på en kort sväng på tomten. Njutbar utsikt med spegelblankt vatten och fina färger på himlen, dock så va inte myggen lika roliga och det kryllar ju utav dom här ute. Även sjötomt har sina nackdelar. Dagen efter spelade vi badminton och körde lite frisbee, kul som fan. Hade en riktigt härlig helg trots allt.

Studentfoto och förvirring

Nikon D800 & Nikkor 50mm f/1.8  Fotade studentbilder förr förra söndagen i ett mulet och duggande väder, men det blev bra ändå! Ska fixa ihop dom sista bilderna innan leverans. (Bilderna har inget med texten nedanför att göra).
 
Förra veckan var verkligen förvirring och kaos i hela mitt huvud, många val har gjorts och nu hoppas jag på det bästa.. Låt mig ha tur för engångs skull.