Äntligen!

Nikon D5100 & Nikkor 50mm f/1,8G plaPlay och hennes nya fina huva som jag köpte idag :) Hjälper faktiskt såhär på sommarn när hon är så jäkla irriterad på flygfäna!
 
Ja äntligen har jag börjat rida på Play igen, så jäkla skoj! Satt på henne första gången i torsdag barbacka med tofflor, kanske inte mitt smartaste drag då hon inte blivit riden på 1 månad och 3 veckor... Men men, jag hann iallafall ut på åkern innan rodeon började. Dock så försökte hon sparka efter den mega stora bromsen som jagade oss. Lyckades iallafall bli nockad rakt i pannan av Plays nacke, inte så skööönt vill jag påstå.. Sen en stund senare så vände vi hemmåt då drog hon på en till bockserie, tur att man är van att leva livet som en kamekaze pilot ;) Lite balansträning är inte helt fel de heller.. Men hon har skött sig resten av dagarna iallafall, så himla skoj att börja komma igång igen även fast de blir mycket skritt nu i början!

 
 


Kommentarer
Postat av: Michaela (fotoblogg)

Så fin bild! Skulle du kunna visa hur du redigerar en "vanlig" bild? :) kram

Svar: Hehe jo de skulle jag väll säkert kunna skrapa ihop.. Är dock inge vidare på att göra en video ;) Har du gjort de? Isåfall länka de inlägget? :)
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2012-07-30 @ 11:37:46
URL: http://michaelabjorkphoto.blogg.se
Postat av: Michaela (fotoblogg)

Nej det har jag tyvärr inte gjort.. Jag har inget program för det. Jag har dock gjort ett "tips" där jag har använt mig av print screen. Mitt inlägg: http://michaelabjorkphoto.blogg.se/2012/february/lagg-pa-en-textur.html#comment

Svar: ahh, tänkte de blir jävla många print screen eftersom jag små pillrar jäkligt mycket med ljus, färger och vinjettering tex :) men ska väll försöka mig på nått! alltid roligt med tips!
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2012-07-30 @ 12:18:39
URL: http://michaelabjorkphoto.blogg.se
Postat av: Sofia

Tänkte tipsa dig om en liten fototävling som jag håller i just nu på min blogg... skulle vara kul att se vilken bild du skulle välja att tävla med bland alla hundratals fina bilder du redan tagit :)

Svar: Ja, kanske de får se :) Tack!
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2012-07-30 @ 13:27:13
URL: http://sofiafrandberg.blogg.se/
Postat av: Louise Dahl

Sv: tack själv, vad glad jag blir :)

2012-07-30 @ 15:45:47
URL: http://louisedahl.blogg.se/
Postat av: T O V E K J A E R R A N (en fotoblogg)

Så vacker häst! Älskar färgen :)

Svar: Visst är hon :) Ja rödskimmel de är inte så vanligt på storhäst som hon är!
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2012-08-14 @ 11:35:58
URL: http://tovekjaerran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback