Play på spa


Foto från iPhone
Igår bar det av till Equirehab! Play va superduper duktig och traska raka vägen in i transporten när vi lastade, stolt mamma jag blev :)Resan dit gick också bra såklart, sen lastade vi ut henne och gick ner med henne till lokalen.

Vi började med att spola rent alla tassarna på henne ordentligt och sätta på henne en blöja så hon inte skulle bajja på vattenbandet ;D haha! Eftersom att Play aldrig gått på vattenband förut fick hon börja med de torrabandet, så vi skulle se hur hon reagera.. Hon va superduktig o gick raka vägen in på bandet utan o tveka! Skötte sig också exemplariskt när vi satte igång bandet, hon skritta på och såg lite fundersam ut :P Inte så konstigt..

Sen gick hon där kanske 15 min tills vi bytte till de blöta bandet som glänste lite, men de gick bra.. Efter ett tag så höjde han vatten nivån suksesivt och lät henne gå där, sen minskade man i samma takt.. Och de sista man gjorde att dra upp hastigheten lite så hon fick sträcka ut musklerna ordentligt..

Så himla stolt över min häst som skötte sig mer än exemplariskt :) Han som hjälpte oss verkade gilla Play som fan, så de va skoj..

Efter badningen fick hon ställa sig på vibben (vibrerande platta), de skull tydligen minska hennes träningsvärk som säkert börjat komma idag redan. Och över vibben hade dem ett solarium så hon fick sola medans.. Medans hon gjorde de så satt vi en massagestol och kolla på..

Efter de så betalade vi och lastade henne, hon gick raka vägen in då också, världens bästa :) Plays öron va typ spikat fråmot förmesta dels under hela tiden vi va där, man såg att hon tyckte de va roligt :D Det blev en riktig lyxdag för henne, både träning och spa. Ska tillbaka dit nästa vecka också och göra samma sak med na.

Monika kollade ju också såklart på Play om hon hade blivit bättre i kroppen. Och de hade hon, hon tyckte hon började bli som vanligt igen :DDD Såklart har hon lite kvar, men de går skapligt åt rätt håll och de är huvudsaken. Blev så himla glad :)

Här är två videoklipp
. Den vänstar är från när hon går första stegen på det blöta bandet, kolla hur öronen spelar. Lite tveksam ;) Det högre är när det börjar bli lite jobbigare :)



Sen köpte jag också även med mig en säck av det nya fodret som hon ska börja äta från och med idag.. Ska börja med att vänja in henne med små doser av de.. Sen så ska jag öka på Glucogarden också :) Nån som känner igen St. Hippolyt?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback