Emma och Daim

Eftersom ni ville se fler bilder så slänger jag upp några nu på Emma och Daim. Dom står i Stenkullen stallet där jag hade både min första häst Sivvo och Play för sisådär 8år sen, tusan vad fort tiden går..
 
Uppdatering om vad som händer i Köping då.. Red markarbetes lektion för Stina igår och jag kan säga att jag har träningsvärk efter mina försök att klamra mig fast på min lilla rodeo pålla. Hon va helt galen som jag nästan förstod att hon skulle vara men kanske inte såpass! Satt iallafall kvar på nått mirakulöt sätt, man får lite balansträning iallafall. Ikväll ska Stina hoppa lite lägre hinder med henne så får väll se om tänker va lika busig med henne som med mig, kan bli intressant! Stina tror själv att hon kommer få tugga grus ikväll men äsch det ska nog gå bra ;)



Kommentarer
Postat av: Mari

:)

2013-03-21 @ 16:36:15
Postat av: svartfoto foto & hverdag

sykt fine bilder kan du like min facebookside som er fotosiden minhttp://www.facebook.com/pages/BlackfotoFotograf-Marthe-Rotegård/344206885599826

2013-03-23 @ 16:06:26
URL: http://svartfoto.blogg.no
Postat av: Malin Wengdahl

Alltså herregud vad duktig du är! Jag har velat ha någon ny fotoblogg att kika in på när jag har tråkigt. Kollade igenom ditt arkiv på hästporträtt och tävlingar och jag är fast. Är ganska kräsen så det är ett bra betyg! :) Helt klart en inspiration. Tack för det! :)

Svar: Åh tack snälla du, det värmer nå enormt! Och jag som är inne på din blogg för att finna inspration, du är grym!
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2014-01-05 @ 01:35:05
URL: http://wengdahl.blogg.se/
Postat av: Malin Wengdahl

Men oj, är du? Vad glad jag blir. Där ser man, det trodde jag nog aldrig, haha ;)

Svar: :)
Rebecca Tengström - Fotoblogg

2014-01-08 @ 20:41:06
URL: http://wengdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback